کد خبر: 771633
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲
سخنگوي وزارت بهداشت خبر داد
سخنگوي وزارت بهداشت با بيان اينكه ۹ هزار و ۳۹۴ نفر در مرحله باليني ابتلا به ايدز و تحت درمان هستند از مرگ ۷هزار و ۳۸۷ نفر در كشور به علت ابتلا به ايدز خبر داد.
به گزارش «جوان» ايرج حريرچي در نشست خبري گفت: انتقال ويروس ايدز از طريق فرآورده‌هاي خوني در كشور كنترل شده است و موج دوم ابتلا به ايدز از طريق تزريق‌هاي غير‌متعارف در اعتياد بود كه اين موضوع نيز با روند كاهشي همراه بوده ولي روند ديگري از ابتلا به ايدز نيز از طريق انتقال جنسي است كه زنگ خطر آن در كشور وجود دارد.  وي افزود: خوشبختانه با توجه به فرهنگ كشور ما نسبت به كشورهاي ديگر انتقال جنسي ايدز شيوع بالايي ندارد ولي حتي يك تا دو مورد نيز اگر وجود داشته باشد زنگ خطر محسوب مي‌شود.
سخنگوي وزارت بهداشت با اشاره به اينكه اقدامات متعددي در مورد آموزش‌هاي پيشگيري از ايدز در جامعه عمومي، زندان‌ها و مدارس انجام شده است، گفت: البته اين آموزش‌ها نياز به بيشتر شدن دارد و اينكه موارد جديد ابتلا مشاهده مي‌شود يعني چندان موفق نبوده‌ايم.
حريرچي ادامه داد: تاكنون در ايران 30 هزار و 183 نفر در كشور حامل ويروس اچ‌آي‌وي شناسايي شده كه ممكن است مبتلا به ايدز نباشند همچنين 7 هزار و 387 نفر تا امروز به علت اين بيماري در كشور فوت كرده‌اند.  وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر 9 هزار و 394 نفر در مرحله باليني ابتلا به ايدز هستند و علائم ايدز را دارند و تحت درمانند.
سخنگوي وزارت بهداشت در پايان گفت: معمولاً در تمام كشورها ميزان افرادي كه حامل ويروس اچ‌آي‌وي هستند و شناسايي مي‌شوند حدود يك سوم كساني است كه هنوز شناسايي نشده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار