کد خبر: 750890
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۱
استاندار ایلام گفت: ایستگاه پمپاژ گدارخوش ایلام در جریان وقوع سیلاب به طور کامل تخریب شده است.

محمدرضا مروارید در جلسه ستاد بحران استان گفت : طی 72 ساعت در شهر ایلام 324 میلیمتر بارش ثبت شده است که دور از انتظار ما بود و در واقع ما به نوعی غافلگیر شدیم.

وی گفت: ایستگاه پمپاژ در حال احداث گدارخوش که قرار بود سه هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان ایلام را آبیاری کند به صورت کامل در سیلاب تخریب شده است.

مروارید با اشاره به میزان بالای خسارت هایی که در پی جریان سیلاب در شهرستان ایلام به وجود آمده است، افزود: با توجه به برآوردهای اولیه‌ای صورت گرفته از میزان خسارت‌ها داشته‌ایم 600 میلیارد تومان بوده که در این میان 20 هزار واحد مسکونی خسارت دیده‌اند.

استاندار ایلام با اشاره به تخریب کامل راه‌های عشایری و بسیاری از محورهای روستایی و پل‌های موجود در استان ایلام، عنوان کرد: جاده‌های اصلی در این سیلاب تخریب نشده‌اند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار