کد خبر: 738642
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۵
نسخه سينمايي انيميشن «بازمانده» با اقتباس از فيلم سينمايي «بازمانده» زنده‌ياد سيف‌الله داد، به تهيه‌كنندگي مركز صبا در مرحله دوبله قرار گرفت.
نسخه سينمايي انيميشن «بازمانده» با اقتباس از فيلم سينمايي «بازمانده» زنده‌ياد سيف‌الله داد، به تهيه‌كنندگي مركز صبا در مرحله دوبله قرار گرفت.
نسخه سينمايي اين انيميشن به تازگي وارد مرحله دوبله شده تا پس از اين براي پخش آماده شود. ماهيت اصلي فيلم «بازمانده» ساخته ماندگار زنده‌ياد سيف‌الله داد در اين انيميشن حفظ و فقط حدود 30 درصد اتفاقات جديد به آن اضافه شده است.
داستان اصلي درباره فرهان، يك نوزاد فلسطيني است كه پدر و مادرش توسط اشغالگران قدس كشته مي‌شوند. يكي از تفاوت‌هاي تكنيكي اين كار نيز استفاده از موشن كپچر است، يعني بازي‌هاي سه‌بعدي توسط بازيگران زنده صورت مي‌گيرد كه در «بازمانده» هنرمندان تئاتر نقش‌ها را بازي كرده‌اند و در نهايت نيز حركات بدن آنها روي كاراكترهاي اين انيميشن انتقال داده شده است. انيميشن «بازمانده» براي گروه جوان و بزرگسال مناسب‌تر است. در اين اثر خشونت و مرگ و مير ديده مي‌شود، البته سعي شده صحنه‌هاي خشونت خيلي عريان و آزاردهنده نباشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار