کد خبر: 731217
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان از راه‌اندازی 19 پایگاه بهداشتی برای ساکنان سکونت‌گاه‌های غیررسمی، بافت‌های فرسوده و غيره در سطح استان خبر داد.

محمدرضا صایینی، گفت: دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان در وهله اول اقدام به سرشماری ساکنان این مناطق کرد تا بتواند بر اساس آن اقدامات ویژه‌ای تدارک دیده و تعداد پایگاه‌های مورد نیاز برای تحت پوشش قرار دادن نیازهای بهداشتی این قشر را تعیین کند.

این مسئول با اشاره به حاشیه‌نشینی 36 هزار و 58 نفر از شهروندان ابهری، افزود: متاسفانه مورد غفلت واقع شدن حقوق شهروندی در برخی از مساکن مهر موجب شده این واحدها هم جزوی از مناطق ویژه محسوب شوند، از این رو در نظر گرفتیم با راه‌اندازی 19 پایگاه بهداشتی در سراسر استان بخشی از نیازهای این قشر را حداقل برای مدتی رفع کرده و در درازمدت از استان‌های پیشرو باشیم.

وی ادامه داد: برای اجرای طرح مذکور پس از سرشماری منزل به منزل و نشست‌های تخصصی با مسئولان، 47 نفر نیروی انسانی فنی شامل کارشناس بهداشت و مامایی و 12 نفر کارشناس تغذیه و روان‌شناس جذب شدند، البته با توجه به محدودیت استخدام دولتی، از طریق واگذاری خدمت به بخش خصوصی اقدام کرده و نیروهای فنی را با برگزاری آزمون جذب کردیم تا در صورت موفق نشدن مناقصه طی سال‌های بعد نیروها ثابت باشند.

صایینی گفت: طی این طرح علاوه بر ارایه برنامه‌های آموزشی در رابطه با بیماری‌های واگیر، کنترل فشارخون و دیابت ساکنان منطقه را تحت پوشش قرار داده و برنامه‌هایی نیز در خصوص کنترل سرطان آموزش می‌دهد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار