محسن عابدزاده با اعلام اين خبر گفت : این عملیات آغاز شده و به مدت ۲۰ روز کاری ادامه خواهد داشت. وی افزود: در طرح واکسناسیون طی ۲ هفته قبل از کوچ عشایر آغاز و گروه های مایه کوب موظفند تا گواهی انجام واکسیناسیون را به دامداران ارائه کنند.
رئیس اداره بهداشت ومدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با بیان اینکه در این عملیات اکیپ های بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی انجام واکسیناسیون را عهده دار هستند ادامه داد: در طرح مذكور حدود ۵۰۰ هزار راس دام سبک عشایر استان که در ییلاق ساکن هستند تحت پوشش قرار گرفته و گزارش دهی انجام عمليات از طريق سامانه اطلاعات جغرافيايي جی. ای. اس توسط شبكه هاي دامپزشكي شهرستان هاي تابعه صورت خواهد پذيرفت.
وی با توجه به رايــگــان بودن واكسيناسيون تب برفكي برای عشایر استان افزود: برابر دستورالعمل ارسالی، هرگونه توزيع و عرضه غيرمجاز واكسن تب برفكي در سطح استان از طريق مراجع قضايي و انتظامي پيگيري خواهد شد.
محسن عابدزاده با توجه به حساسيت موضوع از نيروهاي انتظامی نيز خواست تا از تردد بدون مجوز دام ها در سطح راه هاي استان به طور كامل ممانعت به عمل آورده و موارد تخلف را به دامپزشكی منطقه گزارش كنند تا هماهنگي لازم با مراجع قضايی انجام گردد.