کد خبر: 726334
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۹
اختصاص ۱۲۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های آبخیزداری فارس معاون آبخیزداری اداره منابع طبیعی استان فارس از اختصاص ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات مصوب سال ۹۴ سازمان جنگل‌ها، منابع طبیعی و آبخیزداری برای اجرای طرح‌های آبخیزداری استان فارس خبر داد.

محمدحسن محبی، با اشاره به اعتبار مصوب سال 94 در زمینه طرح‌های آبخیزداری در استان فارس گفت: از این محل 120 میلیارد ریال به استان فارس اختصاص یافته که 20 میلیارد ریال از سال گذشته بیشتر است.

وی با اشاره به سفر ریاست جمهوری به استان فارس افزود: در این سفر 100 میلیارد تومان برای طرح‌های آبخیزداری استان مصوب شد که امید است این میزان محقق شده و تخصیص یابد.

معاون آبخیزداری اداره منابع طبیعی استان فارس ادامه داد: از محل اعتبارات تملک و دارایی استان نیز یک میلیارد و 200 میلیون تومان است و میزان اعتبارات از محل 2 درصد نفت و گاز و ماده 180 نیز هنوز مشخص نشده است.

محبی گفت: امسال در 300 هزار هکتار از اراضی استان فارس طرح‌های آبخیزداری اجرا می‌شود که به دلیل فرسایش خاک و کمبود آب باید در زمینه آبخیزداری طرح‌های بیشتری اجرا شود.

وی با بیان اینکه از اعتبارات سال گذشته 56 درصد محقق شد، افزود: در همه مناطق استان طرح‌های آبخیزداری انجام می‌شود و در حال حاضر طرح‌های مطالعاتی زیادی انجام شده که برای اجرایی شدن نیاز به اعتبار دارد.

محبی گفت: طرح‌هایی که در حوزه آبخیزداری انجام می‌شود به دلیل جمع‌آوری آب‌های حاصل از بارش و تقویت سفره‌های زیرزمینی با هدف تولید آب است.




نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار