نخستوزير رژيم صهيونيستي در مراسم انتصاب رئيس جديد ستاد مشترك ارتش اين رژيم اعلام كرد ايران به «بابالمندب» در غرب يمن رسيده و با متحدانش نابودي اسرائيل را دنبال ميكند.
به گزارش فارس، روزنامه صهيونيستي «يديعوت آحارونوت» به نقل از «بنيامين نتانياهو» نخستوزير رژيم صهيونيستي اعلام كرد ايران و متحدانش با تجهيز خود، نابودي اسرائيل را دنبال ميكنند. بر اساس اين گزارش، نتانياهو در مراسم انتصاب «گادي ايزنكوت» رئيس ستاد مشترك ارتش مدعي شد:« اسرائيل براي تغيير جهان و پايان دادن به تهديدهايي كه نه تنها اسرائيل بلكه كل جهان را نشانه گرفته فقط چهار سال آينده زمان دارد». وي افزود:«ايران تسليح شده و به «باب المندب» در غرب يمن رسيده است و سه بازوي كمكي براي نابودي و تخريب اسرائيل دارد. حزبالله در لبنان، حماس در غزه و جبهه جولاني كه حزبالله هزار نظامي به آن فرستاده است، سه بازوي ايران هستند. نخستوزير رژيم صهيونيستي گفت: «چهار سال آينده جهان تغيير خواهد كرد و فقط قدرتمندان نجات پيدا خواهند كرد». وي افزود: « تغيير جهان، اسرائيل را به سمت تجهيز و مسلح شدن به سلاح هوشمند براي استفاده در عملياتهاي هجومي سوق ميدهد». نتانياهو سپس گفت: «من از سلاح هجومي، سلاح دفاعي، آموزش نيروهايمان و سلاح دريايي به ويژه در زمينه «سايبر» سخن ميگويم، تهديدات عليه ما افزايش يافته است.»
از طرفي، ژنرال «گادي ايزنكوت» كه جايگزين «بني گانتز» در صندلي رياست ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي شد، كسي است كه ايده ويران كردن ضاحيه را در جنگ 33 روزه 2006 داد. ايزنكوت به عنوان بنيانگذار دكترين «ضاحيه» شناخته ميشود. بر اساس اين راهبرد كه اولين بار در جريان جنگ 33 روزه رژيمصهيونيستي و حزبالله لبنان در سال 2006 در حمله به منطقه ضاحيه واقع در جنوب بيروت مطرح شد، ارتش مهاجم عمدا زيرساختها و اماكن مسكوني را با تمام قدرت هدف قرار ميدهد تا «بازدارندگي» ايجاد كند. صهيونيستها در جريان حملات سال 2008 و 2009 و همچنين جنگ 51 روزه اخير در نوار غزه هم مشابه اين تاكتيك را به كار بردند. وي در رابطه با اين پروتكل غيرانساني كه بر خلاف تمام قوانين جنگي است، گفته بود: «ما 160 روستايي را كه به پايگاه ارتش شيعي بدل شدهاند، با خاك يكسان ميكنيم و در هدف قرار دادن زيرساختهاي ملي كشوري كه در عمل توسط حزبالله اداره ميشود، رحم نخواهيم كرد. اين راهبرد، تصميم احساسي يك فرمانده نيست، بلكه يك طرح مصوب (از سوي ارتش) است... ما لبنان را نابود ميكنيم و اعتراضات جهاني هم ما را بازنخواهد داشت».