کد خبر: 691254
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۵
دبير پنجمين جشنواره فيلم شهر تأكيد كرد ‌
به گفته دبير پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم شهر، كنار هم بودن، گرما و صميميت در جامعه شهري كم شده است ضمن آنكه رفاه به جامعه ايران آمده اما هنوز فرهنگ رفاه نيامده است؛ به همين خاطر فضايي كه قرار است در فيلم‌هاي اين دوره از جشنواره بين‌المللي فيلم شهر نمود پيدا كنند، متمركز بر همين فضاي مهرباني، نظم و آرامش در جامعه شهري خواهد بود.
الناز خمامي‌زاده
به گفته دبير پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم شهر، كنار هم بودن، گرما و صميميت در جامعه شهري كم شده است ضمن آنكه رفاه به جامعه ايران آمده اما هنوز فرهنگ رفاه نيامده است؛ به همين خاطر فضايي كه قرار است در فيلم‌هاي اين دوره از جشنواره بين‌المللي فيلم شهر نمود پيدا كنند، متمركز بر همين فضاي مهرباني، نظم و آرامش در جامعه شهري خواهد بود.

به گزارش «جوان»، پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم شهر با وقفه‌اي يك ساله برگزار خواهد شد. نشست مقدماتي و نيز اولين نشست خبري اين رويداد فرهنگي- هنري نيز روز گذشته در فرهنگسراي ارسباران تهران برگزار شد. در اين نشست خبري، حقيقي پيش از بيان جزئيات آيين‌نامه و فراخوان اين جشنواره كه سازمان فرهنگي- هنري شهرداري تهران برگزار كننده آن است گفت: «‌شعار اصلي شهرداري، بحث مهرباني است؛ اين شعار را بارها ديده‌ايم و ما قرار است اين شعار را ادامه دهيم.

به همين خاطر فضايي كه قرار است در فيلم‌ها نمود پيدا كند بر همين فضاي مهرباني، نظم و آرامش در جامعه شهري ما متمركز خواهد بود.» حقيقي با اشاره‌اي تلويحي به زندگي ايزوله آپارتمان‌نشيني ادامه داد: «‌رفاه به جامعه ايراني آمده اما فرهنگ رفاه هنوز نيامده است. اشاعه فرهنگ مهرباني، گسترش نمادهاي ايراني- اسلامي در شهر، سبك زندگي، گسترش نظم، توجه شهروندان به ارزش‌هاي انقلاب‌‌اسلامي و دفاع مقدس، تغييرات اجتماعي و زندگي نامطلوب و... مباحث كلي هستند كه در فراخوان مورد توجه قرار مي‌گيرد.»

دبير پنجمين جشنواره فيلم شهر، تغييرات فرهنگي نامطلوب را يكي از موضوعات مهم در فضاي شهري دانست كه مي‌توان درباره آن فيلم ساخت و گفت: «‌تغييرات مربوط به سبك زندگي كه اكنون در ايران با شدت زياد در حال شكل‌گيري است، مي‌تواند از طريق هنر و مخصوصاً سينما تبيين و خط‌دهي شود. جشنواره فيلم شهر بر همين اساس شكل گرفته و به همين دليل مورد توجه سياست‌گذاران شهري است.» حقيقي سپس به تشريح جزئيات اين جشنواره و مقررات و آيين‌نامه آن پرداخت. به گفته او جشنواره بين‌المللي فيلم شهر قرار است در شش بخش مختلف، مسابقه فيلم‌هاي بلند داستاني ويدئويي، مسابقه فيلم‌هاي مستند نيمه بلند، مسابقه فيلم‌هاي كوتاه، مسابقه طرح اوليه فيلمنامه سينمايي و نيز مسابقه اقلام تبليغاتي و اطلاع‌رساني سينما برگزار شود.

دبير اين دوره از جشنواره فيلم شهر بعد از بيان ساير جزئيات اين جشنواره ادامه داد: «‌جشنواره بين‌المللي فيلم شهر وارد حواشي سينما نمي‌شود بلكه قرار ما تعامل است و سياست سازمان فرهنگي- هنري شهرداري در تمام حوزه‌هايش همين است.»
حقيقي تأكيد كرد: «‌قرار نيست دعوا كنيم. جامعه اصناف سينمايي ايران از تداركات گرفته تا تهيه‌كننده اگر وجود نداشته باشد، سينمايي وجود نخواهد داشت. از همه سينماگران در تمام حوزه‌ها و با تمام طيف‌هاي سينمايي خواهشمندم در كنار هم قرار بگيرند تا جشنواره فيلم شهر را به اتمام برسانيم شايد اتفاقي بيفتد و لبخندها بر لب بنشيند.»

دبير پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم شهر در ادامه خط قرمز اين جشنواره را خطوط قرمز نظام جمهوري اسلامي ايران دانست و معاون هنري سازمان فرهنگي و هنري و شهرداري تهران به عنوان برگزار‌كننده اين رويداد نيز در پاسخ به سؤالي درباره پذيرش يا عدم پذيرش فيلم‌هايي كه به مقوله شهري توجه دارند اما در وزارت ارشاد دچار مشكل اكران شده‌اند، خاطر‌نشان كرد: «‌سياستگذاري ما در هنر تمام بايدها و نبايدهايي است كه سياستگذار اصلي هنر و فرهنگ تصويب مي‌كند؛ ما تأكيد داريم كه در حوزه سينما و جشنواره نيز همين نگاه جاري خواهد بود. طبيعي است كه نهاد متولي در حوزه سينما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است و ما درباره مقوله فيلم‌ها نگاه آنها را دنبال خواهيم كرد.»
در پايان اين نشست خبري احكام مديران پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم شهر به مديران بخش‌هاي مختلف اين رويداد فرهنگي- هنري كه گفته مي‌شود بهار 94 برگزار مي‌شود، اهدا شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار