دبير شهرداران پهنه جنوب شهر تهران از تغيير اساسي در محور جنوب شهر ظرف دو، سه سال آينده خبر داد و گفت: با انتقال عوارضي تهران - قم مسير فرودگاه امام خميني(ره) تا بوستان ولايت ساماندهي و زيباسازي ميشود.
رضا نثاري، شهردار منطقه 19 و دبير شهرداران پهنه جنوب با اعلام اين خبر اظهار داشت: فرودگاه امام خميني(ره) در 35 كيلومتري دروازه جنوبي شهر تهران واقع است. بنابراين ما يك مسير از فرودگاه تا حرم داريم و يك مسير از حرم تا مركز شهر و در تلاشيم كه اين دو مسير را بازپيرايي و ساماندهي كنيم. وي با بيان اينكه بيشتر مسافران خارجي كه وارد فرودگاه امام (ره) ميشوند از اين مسير تردد ميكنند، افزود: اتوبان تهران ـ قم متعلق به وزارت راه و شهرسازي است. بنابراين براي اجراي طرحهاي زيباسازي و فضاي سبز بايد با اين وزارتخانه تعامل داشته و از طرحهاي آنها آگاه باشيم.
نثاري با اشاره به اينكه در سالهاي اخير مشاوران متعددي روي طرحهاي دروازه جنوبي شهر و ساماندهي مسير كار كردهاند، تصريح كرد: در ابتدا برنامه ما اين بود كه يك ميدان و يك المان در نزديكي حرم و در واقع در محدوده دروازه جنوبي شهر ايجاد كنيم اما با مطالعات صورت گرفته قرار بر اين شد كه طرح گسترش يافته و تكميلتر شود. به گفته شهردار منطقه 19 عوارضي تهران ـ قم نيز قرار است كه منتقل شود. بنابراين از فرودگاه امام خميني(ره) تا بوستان ولايت ساماندهي خواهد شد. وي اضافه كرد: اگر طرحها اجرايي شود تغيير اساسي در محور جنوب شهر تهران ظرف دو، سه سال آينده ايجاد ميشود و اين فضاي اطراف حرم مطهر احيا ميشود.
نثاري به زمينهاي باير حاشيه بزرگراه تهران ـ قم اشاره و بيان كرد: در اين محور فضا براي سرمايهگذاري فراهم است و تمامي صنوف ميتوانند در اين محدوده سرمايهگذاري كنند.
وي گفت: براي كاهش ترافيك مركز شهر قصد داريم با ايجاد امكانات رفاهي و فضاهاي تفريحي، ورزشي، تجاري، فرهنگي و ساخت هتلها در محور جنوب شهر، از ورود غير ضرور مسافران به سطح شهر جلوگيري كنيم. در اين محدوده 700 هكتار فضا وجود دارد كه بخشي از آنها مالكيت خصوصي دارد و بخشي متعلق به توليت حرم مطهر امام(ره) است. البته بخشي هم مربوط به كورهپزخانههايي است كه بر اساس طرح تفصيلي تغيير كاربري داده و به مجتمعهاي تجاري و مسكوني تبديل ميشود.