کد خبر: 629850
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲
12 طرح صنعتی آماده افتتاح همزمان با دهه فجر در آذربایجان غربی به بهره‌برداری می‌رسد.

 

عباداله اکبری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت: همانند سال‌های گذشته 34 امین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را با افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های صنعتی جشن خواهیم گرفت.

اکبری با اعلام اینکه امسال 12 طرح صنعتی آماده بهره‌برداری در ایام‌الله دهه فجر در استان وجود دارد، گفت: حجم سرمایه‌گذاری‌ برای این طرح‌ها افزون بر 158 میلیارد و 800 میلیون تومان بوده که 75 درصد آن از محل تسهیلات بانکی تأمین شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها زمینه اشتغال برای 430 نفر فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه هفت مورد از این طرح‌ها در مرکز استان به بهره‌برداری می‌رسند، تصریح کرد: در شهرستان نقده با بهره‌برداری از دو طرح صنعتی و شهرستان‌های میاندوآب، سلماس و پیرانشهر هر کدام با یک طرح بهار انقلاب را در استان جشن می‌گیریم.

اکبری اظهار داشت: با افتتاح این طرح‌ها شاهد راه‌اندازی خطوط تولید انواع میلگرد و پروفیل، انواع درب، آبگرمکن و پکیج گازی، لوله‌های اسپیرال، انواع آلومینیوم و پروفیل آلومینیوم در دهه فجر امسال خواهیم بود.

گفتنی است در حال حاضر 2 هزار و 867 واحد صنعتی دارای پروانه در استان وجود دارد که این تعداد واحد صنعتی زمینه اشتغال‌زایی برای 62 هزار نفر را فراهم کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار