کد خبر: 628443
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲
پنجمین نمایشگاه تخصصی صنعت نفت خوزستان با حضور حداقل 250 شرکت و سازنده برتر داخلی 24 دی ماه در اهواز پایتخت صنعت نفت ایران آغاز به کار خواهد نمود.

 

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب با اعلام این خبر گفت: با توجه به استقبال کم نظیر شرکت های سازنده تجهیزات نفت و گاز، نمایشگاه امسال تجلی دستاوردهای سال حماسه اقتصادی خواهدبود.

حمید بورد افزود: با توجه به سیاست های ابلاغی وزارت نفت، بخش اعظم فضای نمایشگاه پنجم به بخش خصوصی و مراکز علمی از جمله اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران و استان خوزستان، شرکت های نفتی، مراکز علمی و تحقیقاتی و نهادهای مرتبط با ساخت و تامین کالای صنعت نفت اختصاص یافته است.

بورد با بیان این که امسال برای نخستین بار نمایشگاههای مرتبط با صنعت نفت در خوزستان جنوب به صورت تجمیعی برگزار می شوند، افزود: تا سال گذشته، نمایشگاه سالانه صنعت حفاری و نمایشگاه تخصصی نفت به صورت جداگانه، در اهواز برگزار می شد، که این نمایشگاه ها از امسال به صورت متمرکز برگزار می شوند.

وی زمان برپایی این نمایشگاه را 24 تا 27 دی ماه اعلام کرد و افزود: در طول برپایی نمایشگاه آخرین تجهیزات و قطعات کلیدی صنعت نفت که توسط سازندگان ایرانی بومی سازی شده است، به نمایش درآمده و چند قرارداد مهم ساخت با شرکت های برتر داخلی منعقد خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با بیان این که این نمایشگاه به عنوان مهم ترین رویداد صنعتی و اقتصادی استان خوزستان محسوب می شود از تمام دستگاه های اجرایی استان خواست در برپایی هرچه باشکوه تر این نمایشگاه مشارکت جدی داشته باشند

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار