کد خبر: 627522
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۷
طی سال‌های پس از تاسیس استان پنج مجتمع خدمات رفاهی در سطح محورهای این استان ایجاد شده است.

سعید سبحانی مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان شمالی ، با عنوان کردن مطلب فوق تعداد بوستان‌های ترافیک اجرا شده در همین مدت در استان را چهار بوستان ذکر کرد و گفت: این بوستان‌ها برای استفاده آموزش ترافیک در اختیار آموزش و پرورش و یا شهرداری‌ها گذاشته شده است.

وی به ایمن‌سازی فیزیکی و آموزشی 830 مدرسه را در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: این مدارس دارای 54 هزار دانش‌آموز بوده که با مقررات راهنمایی و رانندگی به منظور کاهش سوانح رانندگی آشنا شدند.

وی با بیان اینکه 17 دستگاه دوربین‌های نظارت تصویری در استان نصب شده است، تصریح کرد: 38 دستگاه تردد شمار نیز در سطح محورهای خراسان شمالی نصب که اقدام به ثبت ترددهای خودروها در مقاطع مختلف می‌کند.

وی تعداد دوربین‌های کنترل سرعت ثابت جاده‌ای استان را هم 6 دستگاه برشمرد و گفت: این دوربین‌های کنترل سرعت در محور بجنورد به فاروج در باند رفت و برگشت نصب شده است. 25 تابلوی تبلیغاتی و اختصاصی نیز با صدور مجوز از سوی اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان شمالی نصب شده است.

وی در بخش دیگری تعداد شرکت‌های مسافربری در استان را 29 شرکت ذکر کرد و گفت: 3 هزار و 200 نفر در این بخش به عنوان راننده فعالیت دارند.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار