کد خبر: 607966
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
استاندار لرستان در بازدید از روند اجرای طرح بهسازی و توسعه امامزاده محمدبن حسن(ع) منطقه محروم بشارت، گفت: وجود ارزشمند امامزادگان و بقاع متبرک این بزرگواران در استان، عنایت و موهبت خداوند به مردم مومن و ولایی این دیار است.
بهروج

دکتر حبیب الله دهمرده  در جریان این برنامه ضمن بازدید و بررسی روند اجرای این پروژه خدماتی، عمرانی، فرهنگی و گردشگری،وجود بقاع متبرکه یکی از موهبت های بزرگ الهی برای مردم لرستان است که از برکات معنوی این بقاع حداکثر استفاده را داشته باشیم.

استاندار لرستان با حضور در بخش محروم بشارت از توابع شهرستان الیگودرز، از روند اجرای طرح ساماندهی، بهسازی و توانمندسازی مجموعه بقعه امامزاده محمدبن حسن(ع) بازدید کرد.

پروژه عمرانی، فرهنگی امامزاده محمدبن حسن(ع) در منطقه محروم و صعب العبور بشارت، شامل احداث یک راه دسترسی در منطقه کوهستانی و سخت گذر منطقه، ساخت و بازسازی کامل بقعه امامزاده، ایجاد و احداث امکانات و تجهیزات مناسب خدماتی، رفاهی، امینتی و اقامتی زایرین این بقعه و توانمندسازی روستای محل امامزاده است.

استاندار لرستان دراین بازدید گفت: امامزاده محمدبن حسن برغم واقع شدن در یک منطقه کوهستانی و سخت گذر که تا پیش از این راه دسترسی مناسب خودرویی نیز داشت، سالانه پذیرایی هزاران زایر از سطح کشور است.

وی تاکید کرد: ارزش والا و جایگاه رفیع این بقعه متبرکه در میان مردم و احترام و تکریم والای مردم نسبت به این امامزاده، تاکیدی بر ارائه خدمات مناسب و شایسته دراین محدوده است.

استاندار لرستان گفت: اجرای طرح عمرانی و انجام عملیات راهشکافی و راهسازی در این مسیر که با سختی و فشارهای زیادی انجام شد، خدمت بی منت مدیریت اجرایی استان به مردم ولایی این دیار و همچنین تلاشی در راستای جلب رضایت اهل بیت (ع) و خداوند است.

دکتر دهمرده افزود: علاوه بر راهشکافی و راهسازی و احداث یک مسیر مناسب آسفالته، امروز طرح تعریض و بهسازی این مسیر در این منطقه کوهستانی درحال اجراست.

وی گفت: همچنین طرح احداث بقعه مناسب برای این امامزاده با 800 مترمربع زیربنا و در دو طبقه تهیه شده که عملیات ساخت آن نیز درجال انجام است.

وی اظهار کرد: احداث دیگر نیازهای خدماتی، رفاهی و اقامتی شامل کمپ های اسکان موقت، یگان انتظامی، واحدهای خدماتی و بهداشتی از دیگر بخش های اجرایی این طرح است.

استاندار لرستان افزود: برای اجرای این طرح حدود 10 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که بخشی از آن از محل درآمدهای خود امامزاده و اعتبارات سازمان اوقاف و امور خیریه و استانداری لرستان تامین می شود.

دکتر دهمرده، همچنین اجرای طرح های خدماتی و رفاهی مناسب در مجموعه این امامزاده و روستای حاشیه آن را از دیگر خدمات ارائه شده برای تامین رفاه و آسایش اهالی و زایران عنوان کرد.

راه دسترسی که در منطقه ای کوهستانی و صعب العبور احداث شده، زمینه برای تسهیل رفت و آمد زایران امامزاده محمدبن حسن (ع) در این منطقه را فراهم می کند به گونه ای که با ساخت این راه، زایران با استفاده از هر نوع وسیله نقلیه سواری می توانند به زیارت این بقعه متبرکه بروند.

راه دسترسی به این امامزاده پیش از این بسیار ناهموار ، پرخطر با پیچ های بسیار خطرناکی بود که به همین دلیل امکان تردد خودروهای سواری در این مسیر وجود نداشت و زایران برای سفر زیارتی به این امامزاده با مشکلات زیادی مواجه می شدند.

این طرح توسط اداره کل راه و شهرسازی لرستان درحال انجام است و در فاز اول طرح 15 کیلومتر مسیر راهشکافی، زیرسازی و تعریض شده و آماده آسفالت مناسب است.

در مرحله دوم نیز 5 کیلومتر دیگر مسیر راهشکافی و بهسازی و تعریض شده و با آسفالت شرایط بسیار مناسبی را برای تردد در این منطقه کوهستانی و صعب العبور فراهم می کند.

تاکنون برای اجرای مرحله اول این طرح بالغ بر 10 میلیارد ریال هزینه شده است، ضمن اینکه برای اجرای این طرح در ابتدا و ایجاد راه مناسب نیز اعتبارات ویژه ای از سوی استاندار لرستان برای آن هزینه شده است.

این محور همچنین شرایط بسیار مناسبی را برای اهالی روستاهای منطقه و عشایر ساکن در این بخش فراهم کرده و آنها به راحتی می توانند برای رفع نیارهای خود به مرکز بخش و شهرستان الیگودرز سفر کنند.

اجرای طرح هادی روستایی، بهسازی معابر و ایجاد مراکز فرهنگی و رفاهی و بهداشتی شامل مرکز پلیس، مکان های مناسب اسکان زایران، مراکز درمانی و خدماتی از جمله اقدامات اجرایی در این منطقه است.

درهمین ارتباط بنیادمسکن استان لرستان تاکنون 580 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت اماکن و ساختمان های انتظامی، امدادی، رفاهی و خدماتی و همچنین اجرای طرح هادی و بهسازی معابر داخلی روستای امامزاده هزینه کرده است.

در طرح راهسازی این امامزاده نیز راهشکافی، زیرسازی و اماده سازی مسیر بر عهده راه و شهرسازی و آسفالت و اماده سازی برای تردد توسط بنیاد مسکن استان انجام می شود.

درحال حاضر 20 کیلومتر مسیر جدای از هشت کیلومتر آسفالت شده قبلی، آماده آسفالت می باشد.

امامزاده محمد بن حسن (ع) در فاصله 140 کیلومتری شهر الیگودرز و در بخش بشارت محدوده دهستان ذلقی که منطقه ای کوهستانی و صعب العبور است قرار دارد.

همچنین با دستور ویژه استاندار لرستان در روستای حاشیه امامزاده محمدبن حسن(ع)، امکانات رفاهی، خدماتی و درمانی مناسبی برای استفاده اهالی و زایران ایجاد شده که پیش از این، روستا فاقد کمترین امکانات خدماتی و رفاهی برای افراد بود.

ایجاد مکان های اسکان و اقامت زوار، مرکز پلیس و اجرای طرح هادی معابر داخلی روستا، بهسازی و ساماندهی رودخانه و احداث راه دسترسی مناسب از جمله اقدامات اجرا شده دراین منطقه محروم است.

امامزاده محمد بن حسن(ع) در منطقه کوهستانی و صعب العبور بخش بشارت شهرستان الیگودرز در محدوده دهستان ذلقی غربی واقع شده است.

همه ساله دهها هزار نفر از مردم استان های لرستان، خوزستان، ایلام، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، کهکیلویه و بویراحمد و دیگر نقاط کشور برای زیارت این امامزاده به این منطقه سفر می کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار