کد خبر: 516691
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۲
معاون قضایی دادگستری مازندران خبر داد:

به گزارش خبرنگار جوان از مازندران، فرشاد رئیس‌زاده افزود:متجاوزان به عرصه جنگل‌ها در هنگام محاکمه و پرونده‌سازی، سودجویی خود را به صورت مثبت نشان می‌دهند.
وی علت اصلی تجاوزات به عرصه جنگل و فرآورده‌های جنگلی را سود بالای فرآورده جنگلی دانست و خاطر نشان كرد: مجرمان با تبادل اطلاعات و هماهنگ‌سازی قبلی و برنامه حساب شده دست به این تخلفات می‌زنند.
رييس زاده از تشکیل شورایی در بخش پرونده‌های مربوط به تجاوزات جنگلی خبر داد و اظهار داشت: این شورا در تمامی استان‌های کشور به صورت مستمر در حال فعالیت است.
وي بر ایجاد کمربند سبز در حاشیه جنگل‌ها تاکید و تصريح كرد: در ورودی بعضی از شهرهای استان‌های همسایه، درختکاری شده ولی در مازندران این اتفاق صورت نگرفته است.
رييس زاده با بيان اينكه اگر این نعمت خدادادی و جنگل‌های طبیعی در مازندران وجود نداشت در حال حاضر ما شاهد مازندران کویری بودیم افزود: با همکاری تمامی اعضای منابع طبیعی و یگان حفاظت این اداره کل امیدواریم در سال آینده دیگر شاهد هیچ‌گونه تجاوز به عرصه‌های جنگل نباشیم.
وي با اشاره به اينكه در راستای حفاظت از منابع طبیعی شورای حفاظت از بیت‌المال تشکیل داده ایم تا تمامی تجاوزات در عرصه جنگل‌ها به بیت‌المال باز گردد افزود: مازندران به سرمایه‌گذاری در طبیعت وفق داده شده است.
معاون قضايي رييس كل دادگستري مازندران از شناسایی متجاوزان و تخریب‌کنندگان منابع طبیعی خبر داد و گفت: افرادی با جعل مدارک سعی بر تملک قانونی بر تجاوز خود دارند که با هوشیاری نیروی انتظامی، یگان حفاظت و دادگستری استان مازندران این افراد محاکمه شده اند.
ريیس‌زاده با اشاره به اینکه نظارت بر عملکرد کمیته‌های فرعی در مازندران صورت می‌گیرد، افزود: ما هنوز موفق به تشکیل ستاد طرح آمایش سرزمینی نشده ایم.
این مسئول علت اصلی تشکیل نشدن طرح آمایش سرزمینی را کمبود اعتبارات دانست.
رييس زاده با اشاره به اینکه به علت عدم وجود اعتبارات در این بخش و قبول نکردن پرداخت این اعتبارات توسط منابع طبیعی، زمین‌های تجاوز شده کارشناسی نمی‌شوند افزود:این زمین‌ها بلاتکلیف می‌باشند که همین مسئله به سود تجاوزکنندگان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار