کد خبر: 514714
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۳
در این حادثه که در محور اصفهان ـ اژیه در نزدیکی روستای برسیان روی داد، تعداد دو نفر از خبرنگاران اصفهان دچار آسیب‌دیدگی شدند که در بیمارستان صدوقی اصفهان تحت مداوا قرار گرفتند.
خبرنگاران یاد شده که برای بررسی مسائل و مشکلات کشاورزان شرق اصفهان به این منطقه سفر کرده بودند در مسیر برگشت به سمت اصفهان دچار سانحه تصادف و انحراف از جاده شدند.
گفتنی است جاده یاد شده که در آن منطقه به جاده مرگ معروف شده است تاکنون شاهد تصادفات زیادی بوده که طی آن تعداد زیادی از هم‌وطنان و همشهریان در این منطقه دچار مرگ گردیده و یا زخمی شده‌اند.
بر اساس اظهارات مردم محلی، این جاده که هشت کیلومتر طول دارد فاقد هرگونه استاندارد جاده‌ای بوده و در سفر گذشته معاون وزیر راه به این منطقه بر لزوم تسریع در اصلاح این جاده تاکید فراوان شده بود.
گفتنی است در این حادثه یک از خبرنگاران دچار شکستگی دست و پا گردیده و یکی از آنها که دچار صدمات داخلی شده‌ بود روزگذشته ازبیمارستان مرخص شد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار