کد خبر: 513566
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۴
محمود محمودزاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت با بهره‌برداری از قطار سریع‌السیر اصفهان - تهران این مسیر در مدت ‪ ۲/۵‬تا سه ساعت پیموده خواهد شد.
وی افزود: این پروژه در استان قم ۶۵ درصد پیشرفت داشته ولی در تهران كار خاصی در این زمینه انجام نشده است.
مدیركل راه و شهرسازی استان اصفهان بیان داشت: این اداره كل پس از ادغام دو وزارتخانه،شش وظیفه حكومتی شامل چهار وظیفه در حوزه مسكن و ساختمان و دو وظیفه در حیطه راه و راهداری را برعهده گرفت.
وی گفت: این شش وظیفه باعث شد بیش از۷۰ درصد فعالیت های عمرانی استان در این اداره كل انجام شود.
محمودزاده با اشاره به اینكه از سال۸۶ تاكنون بیش از۲۱۰ هزار واحد مسكونی در این استان احداث شده است، تاكید كرد: دولت برای ساخت این تعداد واحد بیش از چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخته است.
وی اضافه كرد: این رقم با اضافه آورده های شخصی، رقمی معادل هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیارد تومان را تشكیل می دهد.
به گفته وی، این ارقام بالا در حالیست كه كل بودجه استان در سال حدود ۳۰۰ میلیارد تومان است، بنابراین بودجه اختصاص یافته به مسكن سازی اصفهان در پنج سال اخیر معادل ۲۳ سال بودجه عمرانی كل استان اصفهان است.
مدیركل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، ساخت هر واحد مسكن مهر در استان دو اشتغال مستقیم ایجاد كرده است.
وی افزود: در مجموعه ساخت بیش از۲۱۰ هزار واحد مسكن در پنج سال اخیر بیش از ۴۰۰ هزار شغل در استان ایجاد یا حفظ كرده است.
وی با بیان اینكه استان اصفهان ركورددار افتتاح مسكن مهر در كشور است، تاكید كرد: تاكنون هیچ استانی نتوانسته است به این آمار دست یابد.
وی اظهاركرد: نزدیك به۴۰ هزار واحد مسكن مهر دیگر این استان در آینده نزدیك آماده واگذاری می شود.
به گفته وی، اكنون ۱۵هزار واحد مسكن مهر آماده تحویل شده است كه با رفع مشكل تاسیسات زیربنایی آب و فاضلاب و برق به بهره برداری می رسد.
در ادامه مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: در سال جاری شاهد کاهش ۱۰ درصدی تصادفات در سطح راه‌های استان بودیم که البته فرهنگ‌سازی بیشتری باید در این زمینه صورت بپذیرد.
مجید دوست محمدی اظهار کرد: استان اصفهان دارای ۱۱ هزار کیلومتر از انواع راه است که شامل راه اصلی، فرعی، آزادراه و بزرگراه است و همچنین ۵۰ هزار کیلومتر بزرگراه و ۵۵ هزار کیلومتر سطح استان را پوشش داده است و حدود ۶ هزار میلیارد تومان ارزش مالی این راه‌ها است.
وی ادامه داد: به طور متوسط عمر جاده‌ها ۲۰ تا ۲۵ سال است، اما فشار بار ترافیکی، گذر زمان و تابش نور خورشید سبب خرابی راه‌ها می‌شود و عمر آنها را کمتر می‌کند و هدف ما نیز از نگهداری راه‌ها تردد ایمن و روان مسافران و به کارگیری راهکارهایی برای کاهش اتلاف زمان و هزینه سفر است.
مدیر راهداری راه و شهر سازی استان اصفهان اضافه کرد: در سال جاری شاهد کاهش ۱۰ درصدی تصادفات در سطح راه‌های استان بودیم که البته فرهنگ‌سازی بیشتری باید در این زمینه صورت بپذیرد.
وی ادامه داد: تاکنون ۲۵۰ هزار تن از انواع آسفالت گرم در سطح جاده‌های کشور مورد استفاده قرار گرفته است و لکه‌گیری راه‌ها را انجام داده‌ایم و بیشتر راه‌ها وضعیت قابل قبولی دارد هر چند که در سال جاری با محدودیت‌های ویژه‌ای در زمینه اعتبارات مواجه بودیم و از زمانی که قیر هم وارد بازار بورس شده است با موانع جدی روبرو شده‌ایم.
دوست محمدی پیرامون عملکرد بخش راه در سال جاری اظهارداشت: ۶۰۰ کیلومتر خط کشی راه‌ها را انجام داده‌ایم و ۴۰ هزار تابلوی ایمنی در سطح جاده‌ها نصب کردیم و ۲۵ کیلومتر انواع گاردریل‌ها نیز رنگ و شستشو داده شده و ۳۵۰ شیار لرزاننده هشدار به رانندگان در راه‌ها نصب شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار