کد خبر: 509280
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۰
 فارس: دیدار تیم‌های فوتبال سایپا و راه‌آهن با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه پیدا کرد تا دایی و تقوی امتیازهای این مسابقه را تقسیم کنند.

* گاسپار مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی و آرش کوشا مدیرعامل سابق سایپا با حضور در ورزشگاه این مسابقه را از نزدیک تماشا کردند.

* علی دایی سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن در چند صحنه به شدت به تصمیمات جهانبازی داور مسابقه اعتراض کرد. جهانبازی هم در یک صحنه به سمت دایی رفت و به شدت به دایی تذکر داد.

* در نیمه دوم مسابقه نورافکن‌های ورزشگاه چند بار روشن و خاموش شد.

* باران شدیدی در ورزشگاه در حال باریدن است که این موضوع موجب شده بود تا برخی از تماشاگران به جایگاه خبرنگاران پناه ببرند.

* در دقایق پایانی مسابقه، بازیکنان راه‌آهن یک موقعیت خوب برای گلزنی را از دست دادند که این کار موجب شد دایی به شدت به بازیکنانش اعتراض کند. وی که بسیار عصبانی شده بود به سمت نیمکت رفت و بطری‌ها را شوت کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار