کد خبر: 494335
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۷
نوزدهمين بهار مطبوعات و خبرگزاري‌ها/52
عبدالقادر سودو، تحليلگر سياسي گروه خبري تلويزيوني، راديويي و مطبوعاتي "استاندارد كنيا" در گفتگو با "جوان‌آنلاين" اظهارداشت:  خيلي خوب است كه اينجا هستم چرا كه در اينجا با واقعيات بسياري آشنا شدم كه پيشتر اصلا نمي دانستم ؛ حالا نگاهم كاملا متفاوت شده است . پيشتر ديدي منفي نسبت به ايران داشتم اما حالا ايران را كشوري بسيار خوب با مردمي خوب و ساختار و زير بنايي بسيار خوب مي بينم. بزرگراههاي پهن و چند بانده . من در استراليا و انگليس بودم اما بزرگراههايي كه شما داريد خيلي زيبا و عالي هستند.من ديروز به بازديد از كتابخانه ملي ايران رفتم . كتابخانه اي كه حتي تصور مي كنم بزرگترين كتابخانه جهان باشد ؛ مكاني با شكوه و بسيار زيبا و كامل . كلا ايران كشور بسيار خوبي است . 

وي افزود: اولين باري است كه در چنين نمايشگاهي شركت كردم و فضاي خوبي فراهم آمده است و ايران از رسانه هاي سرتاسر جهان به اين نمايشگاه دعوت كرده است . حدود ۵۰ كشور در اين نمايشگاه شركت دارند و از رسانه هاي ايراني هم گويا قريب ۲ هزار رسانه حضور دارند اين باعث شده است تبادل اطلاعاتي ميان كشورها به وجود بيايد و رسانه هاي كشورهاي مختلف بتوانند در زمينه هاي مختلفي اعم از مسائل روز جهان با يكديگر همفكري و تبادل نظر داشته باشند.به نظر من ايران يكي از دموكراتيك ترين كشورهاي جهان است . آزادي بيان و آزادي رسانه تا انجا كه مي بينم در ايران جاري است . 

سودو افزود: جالب است كشورهايي كه خودشان را كشورهاي دموكراتيك مي نامند حالا پخش ماهواره اي شبكه هاي ايران را قطع كرده اند ؛ هنگامي كه به كشورم بازگشتم حتما درباره اين رويكرد منفي غرب در قبال ايران سخن خواهم گفت. اين اقدام حق آزادي بيان و آزادي رسانه ها را كاملا نقض مي كند. آنها با اين كار اراده را از مردم جهان مي گيرند و با ايجاد اين تداخل ماهواره اي مي خواهند به هر نحوي مانع از مخابره شدن اخبار ايران شوند . 

خبرنگار بزرگترين و مهم ترين روزنامه كنيا همچنين درباره ساخته شدن فيلم موهن اخير به ساحت پغمبر اسلام (ص )‌افزود : " نوشتن مطالب موهن درباره حضرت محمد ( ص ) و نيز اسلام و بيراه گفتن درباره آنها كار هر روزه غرب است اما آنها كه خود را ليدر و رهبر جهاني اسلام مي دانند همچون سعودي ها هر گز درباره اين توهين ها اظهار نظري نمي كنند و سكوت را بر مي گزيننداما در سوي ديگر ايران در قبال اقدامات توهين آميز عليه اسلام بسيار خوب عمل كرده است كه نمونه يكي از اين اقدامات هم واكنش ايران عليه سلمان رشدي بود. ايران در زمينه مقابله با كتاب موهن سلمان رشدي پيشتاز بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار