
سرهنگ علیرضا رضوی خبیر، با بیان کاهش۴ درصدی مجموع تصادفات در استان، در ۱۵ روز اول مهر امسال، نسبت به مدت مشابه پارسال ،گفت: علت وقوع ۴۷ درصد سوانح رانندگی فوتی و جرحی در جاده های استان از نوع واژگونی بر اثر خواب آلودگی بود.
سرهنگ خبیر افزود: در همین مدت، ۱۱۳ دستگاه موتورسیکلت، به دلیل تخلفات راکبان، توقیف شده است.
رئیس پلیس راه استان،اذعان داشت : بیشترین آمار حوادث، با ۲۲ درصد آمار فوتی و۱۴ درصد آمار جرحی، با وقوع۱۲ فقره تصادف در محور شاهرود – سبزوار گزارش شده است.
سرهنگ خبیر با یادآوری کویری بودن محورهای ارتباطی استان، احداث و تکمیل مجتمع های خدماتی رفاهی در فواصل مناسب جاده ها، ایجاد فضاهای سبز، آب نماها و توقف گاه ها، نصب تابلوهای جذاب و تاثیرگذار و استفاده از پرچم های رنگارنگ را برای جلوگیری از خستگی رانندگان، را از جمله اقداماتی دانست که واژگونی خودروها بر اثر خستگی و خواب آلودگی را کاهش می دهد.