
به گزارش جوانآنلاين، اين خبر را دقايقي پيش احمد ميرعلايي در نشستش با خبرنگاران نوجوان جشنواره فيلم هاي كودكان و نوجوان در اصفهان اعلام كرد.
خبر فوت ابوالفضل پور عرب كذب محض است پوريا پورعرب پسر ابوالفضل پورعرب در گفتگو با خبرنگار حوزه سينما باشگاه خبرنگاران گفت: خبر فوت ابوالفضل پورعرب و مرگ آن در بيمارستان كذب محض است و پدرم در حال حاضر حالش خوب بوده و در خانه در سلامت كامل به سر مي برد.
وي افزود: از شنيدن اين خبر شوكه شدم و متاسفم از اينكه چرا يك خبرگزاري بدون هيچ اطلاع موثقي چنين خبري را منتشر مي كند و من قطعا از اين خبرگزاري شكايت خواهم كرد.
پيشينه كاري پورعرب
ابوالفضل پورعرب بازیگر تئاتر، سینما، تلویزیون، متولّد سال ۱۳۴۰ و فارغ التحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشسراي هنر است.
وي فعالیت خود را در تئاتر از سال ۱۳۸۹ آغاز کرد اما ورود او به سینما را باید از ۱۳۶۹ و بازی در فیلم عروس برشمرد، وی به عنوان جوان اول فیلمهای دهه ۷۰ نقشهای زیادی را بازی کرده است.
وي بازي در فيلم هايي نظير قرباني، نرگس، آواز تهران، رابطه پنهاني، مهاجران، سوء ظن، نيش، چهره و بهشت پنهان را در كارنامه خود دارد.