کد خبر: 489103
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۳
همزمان با هفته گردشگری؛
حمید یزدانی گفت: در این بازدیدها که با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان، فرماندار شهرستان شاهرود و مدیر اداره میراث فرهنگی شاهرود انجام شد، خبرنگاران از مجموعه تاریخی بسطام، بافت تاریخی و آبشار تنگه داستان مجن و موزه شاهرود بازدید کردند.
وی با بیان اینکه شهر نمونه گردشگری بین المللی بسطام دارای مجموعه‌ آثار با ارزش مهم و تاریخی است، افزود: این آثار ملی فاخر طی دوره ‌های قبل از سلجوقی تا قاجار ساخته شده و شامل بقعه متبرکه امام‌زاده محمدبن جعفر صادق(ع) و آرامگاه بایزید بسطامی، صومعه بایزید، مسجد بایزید و ایوان الجایتو، آرامگاه غازان، مسجد و منار سلجوقی و مسجد جامع و برج کاشانه و مدرسه شاهرخیه است.
یزدانی با اشاره به اینکه آبشار تنگه داستان مجن در ۴۷ کیلومتری شمال غرب شاهرود قرار دارد، گفت: این آبشار زیبا در میان تنگه ای به نام داستان با ارتفاع ۱۲ متر در بین دو سنگ عظيم ‌الجثه جاری است.
وی افزود: در دور اول سفر هیات دولت به استان سمنان، آبشار تنگه داستان در کنار بافت با ارزش تاریخی شهر مجن به عنوان منطقه نمونه گردشگری مصوب شد و این امر در جذب سرمایه گذار و ترویج صنعت گردشگری این منطقه موثر است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: با توجه به پروژه در دست ساخت سد مجن در پایین دست آبشار، چشم انداز روشنی برای توسعه صنعت گردشگری این منطقه ترسیم شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار