
به گزارش جوان و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی و گردشگری لرستان ،مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: چهار اثر صنایع دستی استان نشان مرغوبیت ملی را دریافت کردند.
سیدقاسم قربانی افزود: در آخرین جلسه داوری و ارزیابی نشان مرغوبیت ملی آثار صنایع دستی که در شهر ساری برگزار شد، این آثار صنایع دستی لرستان نیز موفق به دریافت نشان مرغوبیت ملی شدند.
وی تصریح کرد: استان لرستان با ۱۰ اثر در این جلسه شرکت کرد و چهار اثر در سه رشته سازسازی، نقاشی و تراش روی شیشه و ماشته بافی موفق به دریافت نشان مرغوبیت ملی آثار صنایع دستی برای ورود به مسابقه مرغوبیت یونسکو (مهر اصالت) شد.
وی ابراز امیدواری کرد با حمایت بیشتر مسئولان و تلاش هنرمندان صنایع دستی بتوان تعداد آثار با نشان مرغوبیت ملی در استان لرستان را افزایش داد چرا که این استان دارای توانمندیها، پتانسیل ها و ظرفیت های فراوانی در عرصه صنایع دستی است.