کد خبر: 485893
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۷

دكتر جهانگير ملاكي با بيان اين مطلب افزود: شركت داروسازي ثامن يكي از شركت‌هاي بزرگ آستان قدس رضوي است كه با توجه به سابقه فعاليت و كسب افتخارات لازم در سال‌هاي اخير جزو ۱۰ شركت بزرگ دارويي كشور به‌ شمار می‌رود و در حدود ۶۵ محصول در بخش‌هاي سرم تزريقي، داروهاي تزريقي، توليدات بيوتكنولوژي و... را توليد و راهي بازار مي‌نمايد.
وي با بیان اینکه با عقد قرارداد تحت ليسانس چند شركت اروپايي، توليد داروهای ضد سرطان توسط اين شركت شروع شده كه در مرحله اول هشت داروي ضد سرطان توليد و به بازار عرضه شده است،افزود: بزودي و براساس دستورالعمل و موافقت آستان قدس رضوي و پس از انجام ساير مراحل اداري و قانوني، مجوز احداث يك سايت توليد داروهاي ضد سرطان اخذ شده كه مراحل اجرايي آن در حال پيگيري است.
بنا به گفته مديرعامل شركت داروسازي ثامن، اين شركت ضمن حضور قوي و منسجم در عرصه بازار دارويي كشور توانسته است مجوز توليد پنج محصول جديد دارویي را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اخذ كند كه انشاءالله تا پايان سال‌جاري اين داروها راهي بازار خواهد شد،همچنین تمامي محصولات جديد توليدي توسط متخصصان و محققان بخش واحد تحقيق و توسعه شرکت داروسازی ثامن به صورت نوآوري ارائه مي‌شود و در حال حاضر داروهاي ضد سرطان اين شركت نيز تحت ليسانس و عقد قرارداد خريد دانش فني از خارج از كشور توليد و عرضه مي‌شود.
فاکتور هشت خونی، تولید می شود
ملاکی در زمينه توليد محلول‌های دياليز صفاقي نیز گفت: يكي از مهم‌ترين واختصاصي‌ترين محصولات اين شركت، توليد محلول‌هاي دياليزصفاقي براي بيماران كليوي است كه حدوداً بين۱۰ تا ۱۲ هزار از اين محلول در روز توليد و به بازار عرضه مي‌شود که از طريق شركت پخش سراسري يارا طلب ثامن كه متعلق به اين شركت مي‌باشد، به صورت رايگان در اختيار بيماران كليوي در سراسر كشور قرار مي‌گيرد.
شركت داروسازي ثامن همچنين در زمينه توليد داروهاي نو تركيب اقدامات اساسي و مهمي را انجام داده است و در اين زمينه ضمن كسب مجوز از آستان قدس رضوي و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اقدام به ايجاد پروژه عظيمي بنام «شركت سامان داروي هشتم» كرده است كه در مرحله اول وظيفه‌اش توليد «فاکتور هشت خونی نوتركيب انساني» است.
مديرعامل شركت داروسازي ثامن با بیان مطالب فوق افزود: نمونه‌هایي از اين دارو توليد شده است و به صورت آزمايشی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ارسال شد و قرار است به زودی توسط وزير بهداشت از اين دارو رونمايي شود و با راه‌اندازي پروژه شركت سامان داروي هشتم و توليد داروي نو تركيب فاكتور هشت خونی انساني پيش‌بيني مي‌شود در حدود ۶۰ ميليون يورو صرفه‌جويي ارزي نسبت به واردات اين محصول از خارج از كشور صورت گيرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار