کد خبر: 484577
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۶
مدیر دفتر تئاتر خیابانی ایران:

 مجید امرایی در حاشیه برگزاری جشنواره تئاتر شهروند در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در سنندج اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان همچون سال‌های گذشته و متفاوت‌تر نسبت به دوره‌های قبل برگزار خواهد شد. 
مدیر دفتر تئاتر ایران گفت: امسال چهار جشنواره دارای بخش مسابقه بین‌المللی، ایران، کودک و نوجوان، بخش کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های تخصص آموزشی است که از نظر ساختار و برنامه تغییری نکرده و شیوه برگزاری آن به قوت خود باقی است. 
فراخوان برگزاری هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان بدون اخذ نظر شورای برنامه‌ریزی آن در استان، در تهران تنظیم شده بود که موجب اعتراض استاندار و اداره‌کل ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان کردستان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه امسال استقبال گسترده‌ای از سوی هنرمندان برای حضور در جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان صورت گرفته است، افزود: بیش از ۱۷۰ اثر در قالب فیلم و ۷۰ طرح نیز از تهران و شهرستان‌ها به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
مدیر دفتر تئاتر ایران افزود: بیش از ۲۲۰ گروه متقاضی حضور در جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان هستند که بعد از بررسی در آینده نزدیک نتایج آن اعلام می‌شود.
امرایی تصریح کرد: به منظور برگزاری هرچه کیفی‌تر این جشنواره، کمیته‌های بین‌المللی، اجرایی، انتخاب آثار، تبلیغات و تشریفات و کمیته‌های آموزش و پژوهش تشکیل خواهد شد.
وی از حضور گروه‌های خارجی در این جشنواره خبر داد و افزود: به منظور دعوت از گروه‌های خارجی در این جشنواره با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در آن وجود داشت، فراخوانی در بهمن ماه ‌سال گذشته تنظیم و به مراکز داخلی و خارجی ارسال شده است.
امرایی اضافه کرد: بعد از ارسال این فراخوان تاکنون گروه‌هایی از کشورهای لهستان، فرانسه، آلمان، تاجیکستان، عراق، هند و اندونزی برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کرده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های موجود در صورتی که گروه‌های هنری سایر کشورها نیز بخواهند در این جشنواره حضور پیدا کنند بعد از بررسی اولیه از آنها دعوت خواهد شد.
مدیر دفتر تئاتر خیابانی کشور در پایان افزود: از مدیرکل ارشاد استان کردستان و مدیر ارشاد شهرستان مریوان انتظار داریم به منظور برگزاری هرچه باشکوه‌تر این جشنواره نسبت به دوره‌های گذشته، با تمام توان از ظرفیت بخش‌های مختلف به ویژه شهرداری و شورای اسلامی شهر مریوان استفاده نمایند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار