
سروان قرباني، ضمن بررسي جايگاه مسجد در اسلام، اظهار داشت: مسجد همانند صدر اسلام در پيروزي انقلاب و پس از آن در جنگ هشت ساله و عرصه هاي ديگر نقش اساسي و محوري داشته است.
وي افزود: مسجد از صدر اسلام تاكنون پايگاه اجتماعي، سياسي و فرهنگي بوده است و در زمان پيامبر (ص)، آن حضرت براي ابلاغ برنامههاي اجتماعي، سياسي و حتي جنگها مردم را به مساجد فرا مي خواندند.
مسئول بسيج مساجد و محلات ناحيه ميامي، ضمن اشاره به نقش مسجد در انقلاب اسلامي و پس از آن بيان داشت: در انقلاب اسلامي ما هم مساجد نقش پررنگي داشتند و پس از آن هم در دوران دفاع مقدس مسجد به عنوان محل تجمع و حضور جوانان براي اعزام به جبهههاي جنگ بود.
قرباني، تصريح كرد: در دهههاي گذشته مسجد به عنوان پايگاه بسيج بود و در حال حاضر نيز به علت استقرار امكانات و ابلاغ برنامههاي اجرايي خاص بسيج، مكاني مجزا در كنار مسجد براي پايگاههاي بسيج در نظر گرفته شده است؛ اما كليه برنامههاي اجتماعي فرهنگي و تجمعات بزرگ بسيج در مساجد برگزار ميشود.
وي گفت: از آنجا كه مسجد هم محل عبادت و ابلاغ احكام دين اسلام و هم محل اجتماع مسلمانان و جوانان است حوزهها و پايگاههاي مقاومت مي توانند با برنامهريزي دقيق براي افزايش بينش و آگاهي عمومي مردم و جوانان اقدام كنند.
مسئول بسيج مساجد ناحيه ميامي، با بيان اينكه در شكل گيري شجره طيبه بسيج مسجد مهمترين نقش را داشت، اظهار داشت: هماهنگي و تعامل اثربخش پايگاههاي مقاومت با هيئت امنا و استفاده از امكانات و ظرفيتهاي مختلف اين دو نهاد مقدس، ترويج فرهنگ اسلامي در جامعه امكان پذير و باعث پيشبرد اهداف نظام ميشود.
قرباني خاطرنشان كرد: در سال جاري دو همايش ائمه جمعه و جماعات و هيئت امناي مساجد را براي حفظ و انسجام و تقويت ارتباط با فرماندهان بسيجي و روحانيون برگزار ميكنيم.