
تقوی نیا با بیان اینکه اين دوره توسط موسسه قرآني باب الحوائج(ع) شهريور ماه سال جاري آغاز مي شود،تدبر و تامل در آيات نوراني قرآن را عامل بصيرت و سعادت انسان دانست.
رئيس اداره تبليغات اسلامي سمنان با بیان اینکه خداوند در قرآن کريم انسان ها را به تدبر در آيات وحي سفارش کرده و بي توجهي به مفاهيم بلند اين کتاب آسماني را نشانه قفل شدن دل ها دانسته است،گفت: تدبر در آيات قرآن، قدم به قدم انسان را به کشف بسياري از نکات حيرت انگيزي که در قرآن موجود است مي رساند.
تقوی نیا، با اشاره به اينکه تدبر و تامل در آيات نوراني قرآن عامل بصيرت و سعادت انسان است ،خاطر نشان کرد: با تدبر در قرآن ايمان انسان به حقانيت قرآن عميق تر و استوارتر شده و کلام خدا را جدي مي گيرد ضمن اينکه موفق به فهم مفاهيم قرآن نيز مي شود و حقايق آن را درک مي کند.