کد خبر: 469025
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۹
افکار نیوز به نقل از سایت رسمی جشنواره فیلم کن: «اندرولا واسیلیو» رییس کمیسیون فرهنگی اتحادیه اروپا، بار دیگر تقدیر از «اصغر فرهادی» در جشنواره فیلم کن را تایید کرد.

این کمیسیون فردا با اعطای جایزه «پیرکس مدیا ۲۰۱۲ اتحادیه اروپا» به فرهادی، از این فیلمساز ایرانی، به خاطر ساخت آخرین فیلمش در فرانسه تقدیر خواهد کرد.

بنا براین گزارش، هم‌اکنون ۱۸ فیلم با حمایت اتحادیه اروپا در بخش‌های مختلف سینمایی در حال ساخت است.

واسیلیو در مصاحبه با مطبوعات خارجی گفته است: من از چنین اتفاقی بسیار خرسندم، فیلم‌های اروپایی در خارج از جشنواره کن، با مشکلات فراوانی روبرو هستند، این بهترین جایزه برای تلاش‌های ماست و نشان می‌دهد که اروپا می‌تواند با استفاده از سرمایه‌گذاری هدفمند، به طرز قابل توجهی ارزش‌های خود را به عرصه‌های سمعی بصری و فرهنگی بیافزاید.

وی افزود: امسال ۱۸ فیلم مورد حمایت برنامه رسانه‌ای اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند که همه‌ آن‌ها در شصت و پنجمین جشنواره کن نیز به نمایش درخواهد آمد، از میان این ۱۸ فیلم، ۷ فیلم نیز در بخش مسایقه جشنواره کن برای ربودن نخل طلای این دوره از جشنواره با یکدیگر رقابت می‌کنند.

بنا براین گزارش، طی ۲۰ سال گذشته، ۱۲ فیلم از مجموع فیلم‌های تحت حمایت برنامه رسانه‌ای اتحادیه اروپا، برنده جایزه نخل طلا، ۱۳ فیلم برنده جایزه گراند پیرکس و ۹ فیلم نیز برنده جایزه بهترین کارگردانی شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است: طی سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰، برنامه «اروپای خلاق»، تنها برنامه‌ای خواهد بود که همه‌ بخش‌های فرهنگی و خلاقانه عرصه فیلمسازی را پوشش می‌دهد.

بیش از ۹۰۰ میلیون یورو به بخش فیلمسازی و ۵۰۰ میلیون یورو به بخش فرهنگ تخصیص خواهد یافت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار