کد خبر: 467172
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۱
پایگاه‌ اطلاع رسانی دولت: علیرضا ضیغمی درباره خصوصی سازی پالایشگاه‌ها گفت: از ۹ پالایشگاه ۷ پالایشگاه به بخش خصوصی به طور قطع واگذار شده یا در حال واگذاری است.

وی تصریح کرد:۹۸ درصد از جایگاه‌های بنزین و نفت گاز کشور به طور کامل در اختیار بخش خصوصی است که این میزان در خصوص جایگاه‌های CNG به ۱۰۰ درصد می رسد.

وی خاطر نشان کرد: اداره پالایشگاه‌هایی که در حال واگذاری به بخش خصوصی است در اختیار دولت نیست و تمام هزینه ها توسط بخش خصوصی مدیریت می شوند و ما تا زمان اعلام عدم نیاز، همکاری مان را با بخش خصوصی ادامه خواهیم داد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی افزود: این بدان معنی نیست که بخش خصوصی را رها کنیم بلکه از طرف دولت و حاکمیت از نظر فنی و نظارت و همچنین ارتقا کیفیت و سوخت رسانی در کنار بخش خصوصی حضور خواهیم داشت.

ضیغمی در مورد خصوصی سازی شرکتهای زیر مجموعه اظهار داشت: بخش زیادی از فعالیت شرکتهای زیر مجموعه مانند شرکت ملی پخش و مهندسی ساختمان، به بخش خصوصی منتقل می شود و بخشهای حاکمیتی و نظارتی آن برای دولت باقی خواهد ماند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار