
در حالی که سنگ قبرهاي چيني وارد مزار ایرانی ها شده و عملا بازار سنگهاي ايراني را از رونق انداخته است اما در اصفهان به خصوص در باغ رضوان هیچ سنگ قبر چینی بر مزارها نصب نشده است.
مدتي است كه سنگ قبرهاي آماده و به ظاهر شيك چيني رونق سنگ قبرهاي داخلي را كاهش داده این در حالی است که به گفته مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری اصفهان هیچ سنگ قبر چینی بر مزارهای مردگان باغ رضوان نصب نشده است.
مجتبی کاظمی با تاکید بر این که در سطح باغ رضوان از سنگ گرانیتی نطنز استفاده می شود می گوید: هر شخصی به غیر از این سنگ مصوب سازمان در خواست کند هزینه های قابل توجهی را تحمیل خواهد شد که مقرون به صرفه نخواهد بود.
وی اضافه می کند: در حال حاضر سنگ استفاده شده برمزارهای باغ رضوان دارای بهترین کیفیت است و خیلی مرغوب تر از سنگ های چینی است.
کاظمی با اشاره به اينكه در حال حاضر از سنگ قبرهاي چيني استقبال بالايي نميشود ميافزايد: سنگ قبرهاي چيني پس از گذشت چند ماه شكاف خورده و از بين مي رود این در حالی است که سنگ های گرانیتی نطنز در مقابل شرایط اقلیمی شهر اصفهان مقاوم می باشد.