
مسئول دفتر فرهنگی صنعت آب و برق، در این مراسم گفت: تحمل زحمت و رنج برای رسیدن به غنا و بی نیازی عبادت است
حجت الاسلام قنبری، با اشاره به اهمیت برق و نقش آن در زندگی آنرا از ضروریات دانست و افزود: سلامت و امنیت شهروندان با قطع برق به خطر افتاده و خسارت جبران ناپذیری به زندگی آنان وارد خواهد شد .
وی ، محسوس بودن ،عدم امکان ذخیره کردن و نداشتن جانشین را از ویژگی های برق برشمرد و اظهار داشت : مردم با صرفه جویی در مصرف این نعمت خدادادی می توانند نقش مهمی در توسعه کشور داشته باشند.
قنبری، با توجه به تاکید ائمه اطهار و قرآن مجید وابستگی به دیگران را ممنوع و عزت و افتخار یک ملت را در سایه خودکفایی دانست .
گفتنی است در پایان این مراسم ،از ۱۷ نفر از کارگران نمونه شاغل در شرکت برق منطقه ای سمنان با اهداء لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.
این افراد : مجيد باباصادق- عباس دستجردي- حسينعلي حيدرزاده- رضا كبيري- محسن افضلي- يحيي عظيمي- مهدي سبزيكاران- حسين صفائي- حسن حسيني- محمود بندار- سيدعلي اصغر كيا - محمدعلي طاهريان- علي اكبر اسلامي- حسين بياري- محمدعلي همتيان- سليمان محمديان- حسين نوروزي خراساني می باشند.