
تمام شهرهای استان یزد و نیز هزار و ۲۰۰ روستا زیر پوشش تلفن سیار هستند.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان یزد گفت: هماکنون ۲۴ شهر یعنی تمام شهرهای استان و هزار و ۲۰۰ روستا و ۸۷ درصد جاده های استان یزد زیر پوشش تلفن سیار هستند که ۲۲۷ کیلومتر از جاده های استان در سال جاری زیر پوشش تلفن همراه قرار گرفته اند.
مهدی مقوم ضریب نفوذ تلفن همراه را نیز ۷۸.۴ درصد اعلام کرد و افزود: استان یزد در این زمینه رتبه نخست را در سطح کشور دارا می باشد .
وی اظهار داشت : در حال حاضر بیش از ۸۵۶ هزار تلفن همراه اول در استان یزد فعال است که بیش از ۱۱۳هزار و ۵۰۰ شماره آن از ابتدای سال جاری راه اندازی شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان گفت : عملیات یکسان سازی کد تلفن های استان یزد نیز ظرف یک سال آینده اجرایی می شود.
مقوم با بیان اینکه پوشش تلفن همراه مسیر ریلی بافق - طبس از مصوبات سفر هیئت دولت به استان یزد نیز با وجود هزینه های سنگین برای مخابرات اجرایی شد، افزود: برای پوشش تلفن همراه در این مسیر ۹ سایت با سرمایه گذاری حدود سه میلیارد تومان ایجاد شد و این مصوبه دولت به طور ۱۰۰ درصد اجرایی شد.
وی با اشاره به ظرفیت شبکه دیتای استان یزد بیان داشت: ۳۰ هزار و ۷۵۰ پورت، ظرفیت دیتای استان یزد است که تاکنون تنها یک سوم ظرفیت آن مورد استفاده قرار گرفته و دو سوم بقیه آن خالی است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان یزد ضریب نفوذ کاربران اینترنت در استان یزد را ۴۸ درصد اعلام کرد و خاطر نشان کرد: ظرفیت خالی دیتاهای یزد نشانگر آن است که استان برای توسعه شبکه اینترنتی و افزایش کاربران اینترنتی ظرفیت کافی دارد.
مقوم همچنین با اشاره به راه اندازی اینترنت ملی در استان یزد ادامه داد: شهروندان استان یزد در مراکز استان ها، شهرها و حتی روستاهای بزرگ میتوانند از دو طریق اقدام به دریافت اینترنت مخابرات کنند.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان یزد همچنین با اشاره به وضعیت ارتباطات روستایی در استان یزد یادآور شد: هم اکنون بیش از ۶۶ هزار و ۵۰۰ تلفن در روستاهای استان یزد فعال است که ضریب نفوذ آن ۴۰.۷ درصد است.
وی اظهار داشت: ۱۳۸۹ آبادی استان یزد دارای ارتباطات مخابراتی هستند به طوری که ۱۰۰ درصد روستاها و آبادی های با جمعیت بالای ۱۰۰ نفر و ۹۷ درصد مزارع و اماکن و آبادیهای با جمعیت زیر ۱۰۰ نفر دارای شبکه ارتباطی شده اند.
مقوم همچنین افزود: ۹۵ جمعیت روستایی استان یزد زیر پوشش تلفن همراه قرار دارند و ۹۶ درصد این جمعیت متصل به شبکه اطلاع رسانی هستند.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان یزد گفت : در ایام ا... دهه فجر ۲۹۰ پروژه مخابراتی با سرمایه گذاری بالغ بر ۲۱۱ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.