کد خبر: 454043
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان آجر استان اصفهان :
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان آجر استان اصفهان گفت: اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها که افزایش حامل های انرژی را به همراه داشته موجب کاهش ۵۰ درصدی تولیدات کارخانجات آجر اصفهان و در نهایت بحران این صنعت شده است.
علیرضا مریخی با اشاره به این که نسبت به ۲ سال گذشته کارخانجات آجرپزی اصفهان رو به رکود رفته اند، اظهار داشت: پیش از این حدود ۷۰ درصد تولیدات کارخانجات آجر اصفهان به دیگر شهرهای کشور صادر می شد ولی به دلیل افزایش حامل های انرژی، مسائل بانکی و نبود پرداخت مطالبات پروژه مسکن مهر، کارخانجات آجرپزی در وضعیت بدی به سر می برند.
وی افزود: رکود پروژه های دولتی همچون مسکن مهر و کاهش ساخت و سازها در کشور و همچنین به دلیل اختلاس اخیر، ارائه تسهیلات به این صنعت منتفی شده که این عوامل بحران به کارخانه های آجر اصفهان دامن زده است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان آجر استان اصفهان با بیان این که بعد از اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها قرار ” بعد از اجرای طرح هدفمند سازی یارانه ها هزینه های کارخانجات آجر در بخش گاز و برق ۳۵۰ درصد و در بخش کارگر ۲۰۰ درصد افزایش یافته است “بود برای حمایت از صنعت ۵۰ درصد هزینه های انرژی آنها به صورت قسطی پرداخت شود، تصریح کرد: این طرح از خرداد امسال نیز منتفی شده است.
وی در خصوص این که قیمت تمام شده آجر در سال ۸۵ یا ۸۶ بیش از حد افزایش داشته است، اضافه کرد: در آن زمان قیمت این محصول با گاز و برق یارانه ای تعیین شده بود اما در شرایط حاضر با آزادی قیمت حامل های انرژی و افزایش قیمت تمام شده آجر، همچنان نرخ آن را بازار تعیین می کند.
مریخی پور تصریح کرد: بعد از اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها هزینه های کارخانجات آجر در بخش گاز و برق ۳۵۰ درصد و در بخش کارگر ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: میزان بدهی هر کارخانه در این شرایط سخت حداقل ۲۰۰ میلیون تومان است و این رقم منهای بدهی به ادارت گاز و برق است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان آجر استان اصفهان اضافه کرد: روزانه یک کارخانه آجرپزی زبده باید ۲ میلیون تومان برای خرید نفت سیاه و گازوئیل هزینه کند که به دلیل کمبود نقدینگی و بدهی های یاد شده قادر به این کار نیست.
وی در ادامه با اشاره به این که ۳۰۰ کارخانه آجری پزی در اطراف اصفهان در مناطق برخوار ، گز ، سگزی و محمدآباد مشغول فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: پیش از این کارخانجات آجر اصفهان در ۷۰ درصد تولیدات کشور سهیم بودند حتی صادراتی به کشور عراق انجام می دادند اما اکنون در شرایط بحران، صادرات به این کشور به صفر رسیده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار