کد خبر: 453057
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۰
معاون وزير صنعت و تجارت؛
 معاون توسعه منابع انساني و پشتيباني وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: عمده وظایف حاکمیتی وزارت جدید صنعت تجارت و معدن به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، سعيد شريف‌زاده در مراسم توديع روساي سازمان صنايع و معادن و سازمان بازرگاني سابق و معارفه سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان اردبيل با تاكيد برپرهيز از تصدي‌گري در سازمان صنعت، معدن و تجارت خواستار واگذاري بخشي از كارها به بخش خصوصي شد.
وی اظهار داشت: سازمان جديد التاسيس نيازمند اقداماتي در راستای انجام برنامه ريزي‌هايي است كه بخش‌هاي غير حاكميتي را به تشكل‌هاي مردمي واگذار كند.
شريف‌زاده با اشاره به تشكل‌هاي مردمي مرتبط با سازمان صنعت، معدن و تجارت ابراز داشت: تشكل‌هاي ديگري نيز در اين خصوص در سطح كشور وجود دارد كه در صورت عدم وجود اين تشكل‌ها در استان اردبيل نسبت به ايجاد و داير كردن چنين تشكل‌هايي در استان اقدام شده و بخشي از اقدامات غير حاكميتي در سازمان صنعت، معدن و تجارت به بخش خصوصي واگذار شود.
معاون وزير صنعت و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با بيان اينكه ادغام وزارت صنايع و معادن با وزارت بازرگاني يك ضرورت بود، خاطرنشان کرد: با اين اقدام توليد و تجارت مي‌توانند در كنار هم بوده و اشتغال كشور را بهبود بخشند.
وي با اشاره به مطالعات انجام گرفته در اين خصوص خاطرنشان كرد: بررسي‌هاي همه جانبه و زيادي در اين خصوص در مجلس، هيئت دولت و انديشمندان اقتصادي انجام گرفته و همه به مفيد بودن اين ادغام تاكيد داشته‌اند.
شريف‌زاده خاطرنشان کرد: اگر اين ادغام ظاهري بوده و سازمان صنعت، معدن و تجارت با تجميع دو دستگاه صنايع و معادن گسترده‌تر شود، اداره آن سخت شده و وقت مدير را به حدي مي‌گيرد كه مدير فرصت فكر كردن به حل مشكلات موجود را نخواهد داشت.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، در اين مراسم ضمن قدرداني از زحمات محمد ملاطفي رئيس سازمان صنايع و معادن استان و همچنين صديف بيگ‌زاده، سرپرست سازمان بازرگاني استان محمدجعفر عظمايي به عنوان سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان اردبيل معرفي شد.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــــ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار