رئيس اتحاديه صادر كنندگان استان يزد گفت: امسال بيش از ۱۷۱ ميليون دلار انواع كالا از يزد به كشورهاي مختلف دنيا صادر شده است .
محمود امانت يزدي اظهار داشت: در شش ماهه اول امسال بيش از ۳۰۳ ميليون و ۲۸۵هزار كيلو گرم كالا به خارج صادر گرديد.
وي با اشاره به اينكه اين ميزان كالاي صادراتي در مقايسه با مدت مشابه پارسال از لحاظ وزني ۱۴ و از لحاظ ارزش دلاري ۱۵ درصد رشد داشت است، افزود: امسال ۸۸ قلم كالا به خارج صادر شده كه اهم آنها شامل كاشي ، پسته ، تاير و تيوپ و موليبدن مي باشد .
رئيس اتحاديه صادر كنندگان يزد تصریح کرد : توليدات صنعتي ، كشاورزي و معدني استان از لحاظ حجم ارسال به خارج از كشور به ترتيب بيشترين كالاي صادراتي امسال استان را تشكيل مي دهد .
امانت با اشاره به توانمندي استان يزد در زمينههاي صنعتي، كشاورزي و توريستي تاكيد كرد: يزد داراي پتانسيلهاي خوبي است كه ميتواند با كشورهاي مختلف وارد بازار تجارت جهاني شود.
وي تعداد واحد هاي صنعتي فعال يزد را سه هزار و ۷۰واحد عنوان كرد و يادآور شد : افزون بر ۴۵درصد توليد كاشي و سراميك ايران از سوي ۳۵واحد صنعتي استان يزد توليد ميشود.