
به دنبال اظهارات وزیر دفاع آمریکا راجع به عواقب حمله نظامی به ایران،یکی نمایندگان سرشناس این کشور نیز تنها روش دیپلماتیک و سیاسی را برای حل موضوع هسته ای ایران مناسب دانست.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، در حالی که پایگاه خبری حلقه ماسونی لندن در پی این بود تا این مقام آمریکایی از حمله نظامی بر علیه ایران جانبداری کند اما کوسینیچ اظهار داشت:باید از طریق سیاسی بتوانیم با ایران به توافق دست یابیم.راه حل نظامی به هیچ عنوان مناسب نمی باشد.
بر اساس این گزارش،کوسینیچ افزود: باید تلاش کنیم از هرگونه تنش در این راه جلوگیری کنیم و این با کمک روسیه میسر می باشد زیرا می تواند از تاثیر خود در این راه استفاده کند.
نماینده حزب دموکرات آمریکا گفت:استفاده از زور و قدرت به پایان رسیده است و نمی توانیم به دیگر کشور ها زور بگوییم تا آن ها حرف های ما را بپذیرند.
این مقام آمریکایی در خاتمه افزود: آنقدر آمریکا در عراق و افغانستان دچار نقض حقوق بشر شده است که صحبت کردن در این زمینه از سوی ایالات متحده توجیه پذیر نیست.ما باید در خود تغییراتی ایجاد نماییم.
ما نمی توانیم سیاست های واشنگتن در زمینه انرژی را به جهان دیکته کنیم .تحمیل دیدگاه آمریکا به کشورها دیگر میسر نیست.