کد خبر: 423350
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۴:۰۰
جدال شرق و غرب آسیا برای فینال
دنیا حیدری

مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال شانزدهمین دوره رقابت‌های آسیایی گوانگژو، امروز با تقابل ژاپن – ایران و کره جنوبی – امارات برای مشخص شدن چهره دو تیم فینالیست برگزار می‌شود.
اگر چه پیروانی هرگز قول قهرمانی نداد اما هدفی هم جز این نداشت و همین تفکرات سرمربی دوست داشتنی تیم امید بود که باعث شد جوانان کشورمان با اقتدار به مرحله نیمه نهایی برسند. شاگردان پیروانی اما امروز سخت‌ترین بازی خود را انجام می‌دهند. ژاپن، تیمی که با پنج پیروزی و بدون حتی یک گل خورده به مرحله نیمه نهایی رسیده، تنها تیمی است که بدون استفاده از بازیکن بزرگسال پا به رقابت‌های گوانگ‌ژو گذاشته و قصد دارد با گذشتن از سد یاران پیروانی، خود را به فینال برساند. اما پیروانی تحت هیچ شرایطی قصد تعارف زدن مدال طلایی رنگ فوتبال را ندارد، به همین دلیل تمام عزم خود را جزم کرده تا اولین شکست این بازی‌ها را به ژاپن تحمیل کند. این را به خوبی می‌توان از تصمیم او دریافت. شاغلام برای اولین بار در تاریخ عمر مربیگری‌اش، خود را ممنوع المصاحبه کرده تا تمام تمرکزش روی این بازی باشد.

ژاپن در طول پنج دیدار گذشته، تیمی منظم، سختکوش و هماهنگ دارد که در کارهای توافعی بسیار فشرده و متراکم بازی می‌کند وهمین مسئله باعث شده هیچ گلی دریافت نکند. با این وجود، این تیم روی ضربات ایستگاهی ضعیف است و شاگردان پیروانی می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و با توانایی سید جلال حسینی در زدن ضربات سر ارسالی به گل برسد. بازیکنی که 4 گل از 10 گل امیدها را به نام خود ثبت کرده. ژاپن سیستم کلاسیک 2-4-4 را در دستور کار خود دارد و شاغلام با توجه به نحوه کار حریف شاگردانش را کچ می کند.
اما با توجه به دو اخطاره بودن سینا عشوری، باید یک جابه‌جایی در ترکیب امیدها صورت گیرد تا خلأ او در میانه زمین حس نشود.
بی شک همانطور که گفته شد، شاگردان پیروانی امروز، روز سختی را برابر یاران تاکاشی سکی زوکا دارند اما در صورت اجرای دقیق دستورات کادرفنی از سوی بازیکنان و ارائه فوتبالی هدفمند و با برنامه با کمترین ضریب اشتباهات در خط حمله و دفاع، شکست ژاپن و رسیدن به فینال رقابت‌های آسیایی برای ششمین بار، دور از دسترس نیست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار