کد خبر: 401506
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۹
فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز در دیداری سه ساعته با پاسداران و بسیجیان استان سمنان با آنها به گفت وگو نشست.
به گزارش سپاه نیوز؛ محمدعلی جعفری پیش از ظهر امروز در این دیدار با جمعی نزدیک به یک هزار و 400 نفر از پاسداران و بسیجیان این استان درباره آخرین مسائل روز و همچنین فلسفه وجودی انقلاب اسلامی گفت وگو کرد.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین در این دیدار که در حسینیه امام خمینی (ره) تیپ 12 قائم آل محمد (عج) سمنان انجام شد، روند پیروزی انقلاب اسلامی، استقرار نظام جمهوری اسلامی، تلاش برای ایجاد دولت اسلامی و سپردن انقلاب به صاحب اصلی آن یعنی امام زمان (عج) را برای پاسداران و بسیجیان حاضر در این نشست تشریح کرد.
وی همچنین خواستار توجه بسیجیان و پاسداران به روند شکل‌گیری و صدور انقلاب اسلامی به نقاط دیگر جهان شد و دلائل توقف مقطعی پیشرفت روزافزون انقلاب در جهان را برای حاضران تبیین کرد.
در این نشست همچنین فرمانده سپاه حضرت قائم آل محمد (عج) استان سمنان توفیقات این استان را در سال‌های جنگ و همچنین پس از آن برشمرد.
همچنین دو تن از نمایندگان بسیج دانشجویی و بسیج دانش‌آموزی استان سمنان در محضر فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گزارشی از عملکرد خود و همچنین برنامه‌ها و نیازهای آینده ارائه دادند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار