کد خبر: 400194
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۱
رئیس سازمان بسیج مستضعفین حادثه تروریستی شب گذشته در مسجد جامع زاهدان را در راستای اختلاف افکنی میان مسلمانان به ویژه شیعه و سنی ارزیابی کرد.
به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز در اولین همایش تحلیف و میثاق بسیجیان با آرمان‌های بلند بنیان‌گذار انقلاب اسلامی که در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: در نهاد مقدس بسیج که با خون هزاران شهید دفاع مقدس آبیاری شده است، جای یک آیین کم بود که به واسطه آن در بدو ورود هر فرد به بسیج، برای او یک خاطره و عهدی باشد که تا آخرین روز آن را در ضمیر خود حفظ کرده و به آن وفادار بماند.
نقدی خاطرنشان کرد: از امروز یکی از آیین‌های مستمر بسیج برای همه بسیجیان همین مراسم تحلیف و میثاق‌نامه خواهد بود که مضمون آن از پیام‌های ارزشمند بنیان‌گذار انقلاب اسلامی و رهبری معظم انقلاب الهام گرفته است.
وی با بیان اینکه این عهد و میثاق در جان و دل همه بسیجیان وجود دارد، افزود:‌ بدون شک هر کس که می‌خواهد به نهاد مقدس بسیج بپیوندد این عهد و میثاق را که در وصیت‌نامه همه شهدای بسیج می‌توان آن را یافت یعنی حمایت از ولایت، در دل و جان خود دارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه اسلام متعلق به یک ملت نبوده بلکه یک دین جهانی است، تصریح کرد: ما باید برای گسترش دین مبین اسلام در سرتاسر جهان تمامی تلاش خود را به کار بندیم.
نقدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جنایت خونین شب گذشته در زاهدان و به شهادت رسیدن جمعی از هموطنان مسلمان، این حادثه را در راستای اختلاف افکنی میان شیعه و سنی ارزیابی کرد و گفت: استعمارگران و در رأس آنها آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی باید بدانند حتی اگر تمام ایادی خود را به کار بگیرند و مسلمانان را در هر نقطه‌ای به شهادت برسانند این آرزوی دیرینه خود یعنی اختلاف افکنی میان مسلمانان را به گور خواهند برد.
وی حفظ وحدت میان مسلمین را مرام امام راحل و دستور پیامبر اسلام و قرآن کریم دانست و گفت: اگر همه ما را بکشند، دست از وحدت با برادران دینی خود برنمی‌داریم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: موفقیت شبکه بزرگ مسلمانان در جهان که امروز آماده می‌شوند تا همه جهانخواران عالم را به زیر بکشند در این است تا با یکدیگر متحد شوند.
نقدی افزود: اگر ایادی استکبار این جنایات خود را ادامه دهند بدانند که نفرین و لعنت ما به خاطر این قتل‌ها و خونریزی‌ها چه در حرم امام موسی کاظم(ع) باشد و چه حادثه‌ای مانند اتفاق شب گذشته در سیستان و بلوچستان، متوجه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی خواهد بود.
وی تأکید کرد:‌ دشمنان هیچ‌گاه نخواهند دید که بر اثر این کارها، کوچکترین احساسات بدی نسبت به برادران دینیمان داشته باشیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: کسانی که دست به چنین جنایاتی می‌زنند نه شیعه‌اند و نه سنی بلکه آنها آموزش‌دیدگان دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی بوده و کوچکترین اعتقادی به دین و انسانیت ندارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار