کد خبر: 400110
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۵
مسئول اداره سیاسی سپاه با اشاره به حادثه تروریستی زاهدان گفت: با توجه به اعترافات ریگی نمی‌‌توان در دخالت مستقیم امریکا، صهیونیست‌ها و برخی کشورهای غربی در حادثه انفجار مسجد جامع زاهدان تردید داشت.
یدالله جوانی مسئول اداره سیاسی پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به حادثه تروریستی مسجد جامع زاهدان ضمن تسلیت به همه مردم مسلمان ایران اظهار داشت: متأسفانه حادثه تروریستی زاهدان منجر به شهادت برخی از هموطنان در میلاد امام حسین (ع) و موجب نگرانی شد.
وی با اشاره به دستگیری و اعدام عبدالمالک ریگی گفت: اعترافات عبدالمالک ریگی ثابت می‌کند که در حادثه تروریستی شب گذشته زاهدان امریکا، صهیونیست‌ها و برخی از کشورهای اروپایی دخالت مستقیم دارند چرا که ریگی در اعترافات خود به خواسته آمریکا مبنی بر بمب‌گذاری در مناطق ایران اشاره کرده بود.
مسئول سیاسی سپاه پاسداران در ادامه با بیان اینکه گروه‌های وابسته به آمریکا و صهیونیست‌ها با بمب‌گذاری در مناطق مختلف به دنبال اختلاف افکنی بین شیعه و سنی هستند، افزود: دشمنان ملت ایران با اجیر کردن برخی افراد تلاش می‌کنند تا زمینه اختلاف و تشنج را میان شیعه و سنی بوجود بیاورند.
جوانی افزود: بعید است کسی درخصوص اینکه سرویس‌های بیگانه و عوامل آمریکا در حادثه شب گذشته زاهدان دست دارند تردید داشته باشد چرا که همه مردم ایران به رفتار سی ساله آمریکا در قبال ملت آگاه هستند.
وی با بیان اینکه به برکت خون شهدای حادثه تروریستی زاهدان اتحاد شیعه و سنی بیشتر از گذشته خواهد شد، خاطرنشان کرد: در طول سال‌های گذشته ثابت شده است که هر حرکت تروریستی که از سوی امریکا برای اختلاف‌افکنی بین شیعه و سنی صورت گرفته موفقیت آمیز نبوده است و بر همین اساس باید گفت که آمریکا نمی‌تواند با بمب‌گذاری در مناطق شیعه و سنی نشین اتحاد مسلمانان را به خطر بیاندازد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار