کد خبر: 387184
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۹

یکی از معابد توکیو، دیروز میزبان مسابقه هیجان انگیزی به نام «سومو» بود که شرکت‌کنندگان آن، نوزادان بودند. در این رقابت ده‌ها دختر و پسر در آغوش پدر خود قرار گرفتند و مقابل داوران با صدای بلند گریه کردند. هر بچه‌ای که بیشتر و بلندتر زار می‌زد، قهرمان شناخته می‌شد و جایزه می‌گرفت. جالب اینکه اگر دو کودک همزمان به گریه می‌افتادند کودکی که بلندتر گریه می‌کرد، قهرمان «سومو» شناخته می‌شد. بر اساس اعتقادات سنتی ژاپنی، گریه بلند بچه باعث حفظ سلامت و دور کردن ارواح خبیثه می‌شود.
430 فرزند و نوه برای مقابله با اسراییل
حاج «عبدالرحمن النجار»، مرد 80 ساله فلسطینی که 430 فرزند و نوه دارد آرزویش این است که بتواند یک‌بار دیگر ازدواج کند.
«عبدالرحمن النجار» که در جنوب نوار غزه زندگی می‌کند نخستین بار در 15 سالگی و آخرین بار در 63 سالگی ازدواج کرد که حاصل 10 ازدواج او، 430 فرزند و نوه است. زنان مرد فلسطینی همه در یک خانه در کنار همسر و فرزندانشان زندگی می‌کنند، اما به گفته خودشان از این وضع راضی نیستند. مرد 10 زنه هدفش از این همه ازدواج را داشتن فرزندان زیاد برای مقابله با اسراییل عنوان کرد و این در حالی است که او آرزو دارد خدا به او طول عمر دهد تا بتواند بار دیگر ازدواج کند.
سوپ با طعم «میمون»
زن و شوهر اندونزیایی که به شهروندان سوپ میمون می‌فروختند، با تلاش پلیس این کشور دستگیر شدند. چندی پیش گروه حفظ منابع طبیعی، پلیس استان جاوه شرقی را در جریان شکار غیر‌قانونی نوعی میمون دم دراز قرار داد. در ادامه تحقیقات، پلیس متوجه شد شکارچیان یک زن و شوهر هستند که پس از کشتن میمون‌ها از گوشت آنها سوپ تهیه می‌کنند و به مردم می‌فروشند. با دستور قضایی دو متهم در حالی دستگیر شدند که مأموران در بازرسی از خانه این زوج،30 کیلوگرم گوشت متعلق به 25 میمون، دو قبضه اسلحه و نیز یک میمون زنده را کشف کردند.آنان در بازجویی‌ها مدعی شدند که به علت گران بودن گوشت قرمز و سفید نسبت به قیمت میمون‌های دم دراز، دست به این کار زده‌اند.
خودکشی میلیاردر چینی
تحقیق پلیس چین درباره علت و انگیزه خودکشی «هو یفو»یک میلیاردر این کشور آغاز شده است. «هو یفو» که درمنطقه «فیکسی» استان انهویی در شرق چین زندگی می‌کرد رئیس هیأت مدیره شرکت «هفی سنمیائو» بود. او روز دوشنبه به دلایل نامعلومی حشره‌کش خورد و مرد. با اعلام مرگ میلیاردر چشم بادامی، تحقیقات پلیس آغاز و مشخص شد که «هو یفو» خودکشی کرده است و بدین ترتیب فرضیه جنایت کمرنگ شد. پلیس هم اکنون درحال تحقیق درباره انگیزه خودکشی این مرد است. گفته می‌شود« هو یفو » در سال 2008 به سمت معاون رئیس شورای استان انهویی انتخاب و به‌خاطر کمک‌های خیرخواهانه‌اش به جامعه، به عنوان یکی از 10 سرمایه گذار برتر استان دربخش خصوصی برگزیده شده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار