کد خبر: 1379789
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۶
جنگ فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: از نظر توان، آمادگی رزم و ذخیره عملیاتی بسیار آماده‌تر از دوران پیش از جنگ تحمیلی اخیر هستیم.

جوان آنلاین: امیر سرتیپ علی جهانشاهی روز چهارشنبه در حاشیه آیین پایانی بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم ارتش جمهوری اسلامی در مشهد اظهار کرد: هم داکنون یگان‌های نیروی زمینی ارتش عموما در مرزهای کشور از شمال غرب، غرب، جنوب غرب، شمال شرق، شرق و جنوب شرق مستقر هستند و حدود ۱۰ تیپ ما نیز در سواحل مکران و دریای عمان حضور دارند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: همین استقرار و آمادگی رزم باعث شده که دشمن از عملیات زمینی منصرف شود و جرات نکند دست به چنین اقدامی بزند.

وی با بیان اینکه در آمادگی کامل هستیم و نیروها از روحیه سلحشوری بسیار خوبی برخوردارند، افزود: همین برنامه‌های قرآنی باعث شده که رزمندگان ما با ایمان بالا، تمسک به قرآن مجید و توکل به خداوند متعال همچنان با روحیه ای قوی آماده باشند و از مرزهای ایران اسلامی دفاع کنند.

جهانشاهی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن هم گفت: معتقدیم کسانی که حاملان، حافظان و عمل‌کنندگان به قرآن هستند در نیروهای مسلح بهترین‌ها هستند که در راستای دفاع از دین اسلام، قرآن و انقلاب اسلامی در صحنه نبرد جانانه تلاش می کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: در واقع اگر دشمن با همه برتری تجهیزات و فناوری‌های نظام در جنگ تحمیلی سوم به اهداف شوم خود که همان تجزیه ایران اسلامی و براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود، نرسید، از آن رو بود که رزمندگان ما از ایمان بالایی برخوردار بودند و توکل به خداوند متعال داشتند و در راستای افزایش قدرت به قرآن تمسک جستند.

وی گفت: این عوامل باعث شد ما در این جنگ پیروز شویم و دشمن شکست بخورد و به فرمایش رهبر شهیدمان در راستای قوی شدن تلاش کردیم و قوت یافتیم تا دشمن به اهدافش نرسد و بیشترین عامل موثر در این پیروزی ایمان راسخ رزمندگان اسلام و توکل به خداوند متعال بود.

گفتنی است؛ مرحله نهایی بیست و ششمین دوره قرآن کریم خانواده‌ها و خواهران شاغل در آجا از ۲۲ شهریور به مدت چهار روز به میزبانی نیروی زمینی در قرارگاه منطقه ای شمال شرق ارتش در مشهد برگزار شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار