کد خبر: 1366162
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۴
آمریکا تحریم‌ها علیه برخی شرکت‌های مرتبط با روسیه را حذف کرد وزارت خزانه داری آمریکا در راستای کاهش فشار بر بازار انرژی، تحریم‌ها علیه برخی شرکت‌های مرتبط با روسیه را حذف کرد.

جوان آنلاین: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای در تارنمای خود اعلام کرد که در هفته گذشته چند اقدام جدید در چارچوب تحریم‌های مرتبط با روسیه انجام داده است.

به گزارش ایرنا، این نهاد نسخه به‌روزشده یک مجوز عمومی را صادر کرده که بر اساس آن، انجام برخی معاملات مربوط به مذاکره و انعقاد قرارداد‌های مشروط برای فروش شرکت بین‌المللی لوک‌اویل و همچنین برخی فعالیت‌های نگهداری و پشتیبانی مرتبط با این فرایند مجاز است. همچنین پرسش‌های متداول مرتبط با این مجوز به‌روزرسانی و تغییراتی نیز در فهرست افراد و نهاد‌های تحت تحریم اعمال شده است.

در اقدامی دیگر، وزارت خزانه‌داری آمریکا در ۲۴ ژوئن (سوم تیرماه) نام شمار زیادی از اشخاص حقیقی، شرکت‌ها و کشتی‌هایی را که پیش‌تر در چارچوب تحریم‌های مرتبط با روسیه در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته بودند، حذف کرد.

بر اساس اعلام این نهاد، افراد و شرکت‌های حذف‌شده از فهرست، از جمله با برخی مؤسسات مالی روسیه از جمله بانک اوتکریتیه و سووکوم‌بانک ارتباط داشتند.

همچنین یک شرکت مستقر در ترکیه و چند کشتی با پرچم روسیه که پیش‌تر در معرض خطر اعمال تحریم‌های ثانویه قرار داشتند، از این فهرست خارج شده‌اند.

برچسب ها: آمریکا ، تحریم ، روسیه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار