کد خبر: 1364362
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۰
تلاش «اندی برنهام» برای تصاحب کرسی نخست وزیری انگلیس شهردار منچستر به عنوان محبوبترین سیاستمدار انگلیسی برای تصاحب کرسی نخست وزیری تلاش می‌کند.

جوان آنلاین: اس ار اف در مطلبی از تلاش اندی برنهام، محبوب‌ترین سیاستمدار بریتانیایی بر اساس نظرسنجی‌ها برای تصاحب کرسی نخست وزیری این کشور خبر داده و نوشت: وی تقریباً هرگز کت و شلوار و کراوات نمی‌پوشد. این سیاستمدار برجسته بریتانیایی تقریباً همیشه لبخندی پهن بر لب دارد.

به گزارش تسنیم، بر اساس نظرسنجی اخیر موسسه یوگو برنهام محبوب‌ترین سیاستمدار در سراسر انگلیس است. محبوبیت او به دلیل نقش فعلی‌اش به عنوان شهردار منچستر بزرگ است.

وی در دوران تصدی این سمت اتوبوس‌های شهری را دوباره ملی کرد، مسیر‌های جدیدی افتتاح کرد و قیمت بلیط را به دو پوند انگلیس محدود کرد. بسیاری از مردم ساکن منچستر این را تأیید می‌کنند.

وی همچنین به طور قابل توجهی بی‌خانمانی را کاهش داده، ساخت مسکن اجتماعی جدید را آغاز کرده و آموزش‌های حرفه‌ای را در سطح محلی ترویج داده است. منچستر بزرگ، پس از لندن، یکی از پویاترین شهر‌های انگلیس در سایه مدیریت وی است.

در طول همه‌گیری کرونا، اندی برنهام با دریافت پول اضافی از دولت محافظه‌کار برای حمایت از شرکت‌های آسیب‌دیده از قرنطینه، در سراسر کشور نامی برای خود دست و پا کرد.

اندی برنهام اکنون به صحنه سیاست ملی بازمی‌گردد. او می‌خواهد جایگزین کی‌یر استارمر، رهبر بسیار نامحبوب حزب کارگر و نخست‌وزیر انگلیس شود. اما ابتدا باید در انتخابات مجلس عوام بریتانیا در روز پنجشنبه پیروز شود.

وی در میکرفیلد، حوزه انتخابیه‌ای در نزدیکی منچستر، در تلاش برای بازگشت به عرصه سیاست ملی است. برنهام پیش از این از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ عضو دولت بود و ابتدا به عنوان وزیر فرهنگ و سپس به عنوان وزیر بهداشت در دوران گوردون براون، نخست وزیر حزب کارگر، خدمت کرد.

البته با وجود محبوبیت اندی برنهام به عنوان یک سیاستمدار محلی، انتخاب او در مجلس عوام آسان نیست. حتی رأی‌دهندگان سنتی چپ‌گرا نیز به دلیل ناامیدی از حزب حاکم کارگر، از دادن رأی به برنهام خودداری خواهند کرد.

جوآن دنتون، از پرستاران انگلیسی در این باره می‌گوید: ما داریم یک سیاستمدار حزب کارگر را با سیاستمدار دیگری جایگزین می‌کنیم؛ یک نخست‌وزیر حزب کارگر را با نخست‌وزیر دیگری؟ این یک نمایش مسخره است.

وی در این باره گفت: من به عنوان اعتراض به حزب اصلاحات بریتانیا رأی می‌دهم. از حزب کارگر خسته شده‌ام.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اندی برنهام با اختلاف ناچیز پنج درصد از رابرت کنیون، نامزد ملی‌گرای راست‌گرا از حزب اصلاحات بریتانیا، پیشی گرفته است و البته رقابت هنوز به پایان نرسیده است.

در این شرایط کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا اخیرا بار دیگر گمانه‌زنی‌ها در مورد استعفای خود را رد کرده است. به گفته استارمر، جانشین او با همان چالش‌هایی رو‌به‌رو خواهد بود که او با آن مواجه شد.

استارمر حتی پس از استعفای غیرمنتظره جان هیلی، وزیر دفاع خود اعلام کرد که قصد دارد در سمت خود باقی بماند.

استارمر مدتی است که زیر تیغ انتقادات شدیدی قرار دارد. پس از شکست قاطع اخیر حزب کارگر در انتخابات محلی در آغاز ماه مه، استارمر با انتقادات شدیدی از درون حزب خود رو‌به‌رو شد و برخی خواستار استعفای او شدند.

وس استریتینگ، وزیر بهداشت انگلیس هم چندی پیش به دلیل عدم اعتماد به نخست وزیر استعفا داد. او اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات احتمالی رهبری با استارمر رقابت کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار