کد خبر: 1362216
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۵
آلمان به دنبال تقویت توان نظامی به بهانه تهدید روسیه وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که این کشور در بحبوحه آنچه برلین تهدید مداوم روسیه توصیف می‌کند، تلاش‌های خود را برای تقویت قابلیت‌های بازدارندگی نظامی و افزایش هزینه‌های دفاعی تشدید خواهد کرد.

جوان آنلاین: از آناتولی، بوریس پیستوریوس روز شنبه در حاشیه روز نیرو‌های مسلح آلمان (بوندس‌وهر) در شهر نویبیبرگ در جنوب آلمان به خبرنگاران گفت: ما مجبوریم به دلیل تهدید امنیتی که از سوی روسیه ایجاد می‌شود، هزینه بیشتری انجام دهیم.

به گزارش ایرنا، وی افزود: روند تامین ارتش را سرعت می‌بخشیم، زیرا این امر واقعاً مهم است. سربازانی که وظیفه دارند از بازدارندگی ارتش آلمان اطمینان حاصل کنند و در صورت وخیم شدن اوضاع باید از ما دفاع کنند، شایسته بهترین تجهیزات و بهترین آموزش هستند و ما بسیار سخت روی این موضوع کار می‌کنیم.

پیستوریوس تأکید کرد که آلمان قصد دارد نقش محوری در قابلیت‌های نظامی ناتو ایفا کند.

وی در این خصوص گفت: با جدیت می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که بودجه به طور مؤثر، کارآمد و سریع هزینه می‌شود تا ارتش آلمان بتواند توانایی بازدارندگی کامل خود را توسعه دهد و به عنوان بزرگترین شریک ناتو در اروپا، در کنار دیگران در مورد قابلیت‌های دفاعی ناتو نقش محوری ایفا کند.

وزیر دفاع آلمان ماه آوریل نیز گفت که استراتژی نظامی جدید این کشور با هدف تبدیل آن به قوی‌ترین ارتش متعارف اروپا تا سال ۲۰۳۹ به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل روسیه است.

پیستوریوس در یک کنفرانس خبری در برلین افزود که ارتش آلمان اولین استراتژی نظامی جامع خود را برای شناسایی سناریو‌های تهدید بالقوه و بهبود آمادگی نظامی در سال‌های آینده اتخاذ کرده است.

وی ادامه داد: ما در حال افزایش تعداد سربازان فعال، نیرو‌های ذخیره و کارمندان غیرنظامی هستیم. هدف ما داشتن حداقل ۴۶۰ هزار نیروی آماده به رزم، شامل نیرو‌های فعال و ذخیره است.

به گزارش ایرنا، ماه گذشته وزیر کشور آلمان از سرمایه‌گذاری میلیارد‌ها دلار برای آمادگی در برابر بحران، شرایط اضطراری و حملات احتمالی آینده خبر داد.

فریدریش مرتس صدراعظم آلمان از زمان آغاز به کار خود در سال گذشته، بیش از ۷۵۰ میلیارد یورو برای تقویت نیرو‌های مسلح آلمان اختصاص داده و متعهد شده اهداف جدید هزینه‌های دفاعی ناتو را زودتر از موعد اجرا کند. برلین همچنین از واشنگتن به عنوان بزرگترین ارائه دهنده کمک نظامی به اوکراین پیشی گرفته است.

برچسب ها: آلمان ، توان نظامی ، روسیه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار