کد خبر: 1359856
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۸
غریب‌آبادی:
غرب جای متجاوز و قربانی را عوض کرد معاون عراقچی گفت: غرب تلاش کرد به‌جای محکومیت حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، جای متجاوز و قربانی را عوض کند.

جوان آنلاین: کاظم غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه خاطر نشان کرد: با وجود اینکه در یک سال گذشته تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران (تحت پادمان) دو بار از سوی آمریکا و اسرائیل هدف حمله قرار گرفته، برخی دولت‌های غربی و آمریکا تلاش کردند به جای تمرکز بر این موضوع، جای متجاوز و قربانی را عوض کنند.

به گزارش تسنیم، وی افزود: این کشور‌ها به جای محکومیت حملات، تلاش کردند در سند پایانی اجلاس به بهانه «عدم پایبندی ایران به تعهدات پادمانی و قطعنامه‌های شورای امنیت»، ایران را محکوم کنند.

معاون عراقچی تصریح کرد: ایران اجازه نداد این هدف سیاسی محقق شود و در نهایت کنفرانس به دلیل زیاده‌خواهی کشور‌های غربی بدون تصویب سند نهایی با شکست رو‌به‌رو شد.

وی تاکید کرد: ایران با «سوءاستفاده ابزاری از مجامع و اسناد بین‌المللی» مقابله می‌کند.

غریب آبادی گفت: اگر نظام عدم اشاعه قرار است بقا داشته باشد، باید بر پایه امنیت برابر، حاکمیت برابر و پاسخگویی برابر بنا شود؛ نه «استثناگرایی هسته‌ای».

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار