کد خبر: 1356777
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۸
دلیل ناکامی بایرن از نگاه کاپیتان نویر سنگربان بایرن مونیخ درباره ناکامی این تیم در صعود به لیگ قهرمانان اروپا سخن به میان آورد و اعتراف کرد که تیمش در لحظات سرنوشت ساز خوب ظاهر نشد.

جوان آنلاین: بایرن مونیخ شب تلخی را در آلیانس آره نا تجربه کرد.

به گزارش ایسنا، تساوی ناامید کننده برابر پاری سن ژرمن باعث شد تا باتوجه به شکست در دیدار رفت از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا بازماند.

مانوئل نویر، دروازه‌بان و کاپیتان بایرن مونیخ، پس از حذف از نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا توسط پاری سن ژرمن گفت: فکر می‌کنم امروز ما فاقد تصمیم‌گیری در کار‌های هجومی بودیم و نتوانستیم در لحظات سرنوشت ساز ضربات نهایی را خوب بزنیم. ما فرصت‌های برنده شدن در بازی را داشتیم، اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم.

او ادامه داد: فرصت‌های زیادی برای گلزنی نداشتیم. به پاری سن ژرمن نگاه کنید، آنها بسیار تصمیم‌گیر بودند، زیرا پنج گل در بازی رفت به ثمر رساندند. این دقیقا همان چیزی بود که امروز به آن نیاز داشتیم. فکر می‌کنم متوجه شدید که چقدر به فینال نزدیک بودیم، اما نتوانستیم بازی را مدیریت کنیم و به خوبی تصمیم بگیریم. متأسفانه گل ما دیر به ثمر رسید. زمان کافی برای خلق فرصت دیگری یا حتی کسب یک ضربه ایستگاهی نداشتیم. در آن لحظه، دیگر دیر شده بود.

سنگربان باتجربه بایرن مونیخ در پایان گفت: فکر می‌کنم ما آن لحظه تصمیم‌گیرانه را در بازی از دست دادیم. تماشاگران حاضر بودند، ما هم حاضر بودیم، اما فکر می‌کنم در محوطه جریمه پاری سن ژرمن به اندازه کافی تصمیم‌گیر نبودیم و نتوانستیم در کار‌های هجومی خوب ظاهر شویم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار