کد خبر: 1354745
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۰
نیرو‌های مسلح به هر تجاوز و شرارتی در بالاترین سطح پاسخ می‌دهند سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه امروز کمیسیون با مدیران امنیتی کشور گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی و هوشیاری قرار دارند و برای هر سناریویی آماده هستند و به هر تجاوز و شرارتی در بالاترین سطح پاسخ خواهند داد.

جوان آنلاین: ابراهیم رضایی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با مدیران امنیتی کشور، گفت: در این جلسه تعدادی از مدیران امنیتی کشور، گزارشی از وضعیت امنیتی در داخل و خارج از کشور و تحولات منطقه ارائه کردند؛ گزارش آنان حاکی از این است که گروه‌های مقاومت در آمادگی بسیار بالایی به سر می‌برند و طی چند وقت اخیر، پیروزی‌ها و موفقیت‌های بزرگی کسب کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: در این جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در تأمین امنیت کشور و همچنین اقدامات اخیر دستگاه‌های امنیتی در مقابله با عناصر تروریستی و نفوذی تقدیر و تشکر و تجلیل کردند.

 توان دفاعی بیشتر شده است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: همچنین در این جلسه، گزارشی از وضعیت منطقه، آرایش منطقه و آمادگی نیرو‌های مسلح کشورمان ارائه شد؛ طبق این گزارش، نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی و هوشیاری قرار دارند و برای هر سناریویی آماده هستند و به هر تجاوز و شرارتی در بالاترین سطح پاسخ خواهند داد.

وی افزود: در حال حاضر، وضعیت توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران حتی نسبت به ایام جنگ تحمیلی سوم یعنی جنگ ۴۰ روزه بالاتر و بیشتر شده است. نیرو‌های مسلح ما در بخش‌های مختلف در وضعیت مطلوبی قرار دارند و برای رویارویی با هر سناریویی آماده‌اند. تمامی تحرکات دشمنان در منطقه را به دقت زیر نظر دارند و همه اقدامات و فعالیت‌های دشمن در منطقه تحت اشراف کامل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

 نیرو‌های مسلح برای برخورد پشیمان کننده با هرگونه خطاب دشمن آماده‌اند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان تاکید کرد: نیرو‌های مسلح ما آمادگی دارند تا در صورت ارتکاب هرگونه خطا از سوی دشمنان، با آنها برخوردی عبرت‌آموز و پشیمان‌کننده داشته باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار