کد خبر: 1349807
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۱
تکذیب ادعای مطرح شده درباره مهدی طارمی بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال، ادعای مطرح‌شده درباره تعویض پیراهن مهدی طارمی با بازیکنی از رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

جوان آنلاین: بنابر اعلام روز سه‌شنبه بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال، بر اساس بررسی‌های انجام‌شده و مطابق با عرف رایج در مسابقات فوتبال، پس از پایان دیدار المپیاکوس و لاریسا و حضور بازیکنان در رختکن، عضو کادر تدارکات المپیاکوس یکی از پیراهن‌های طارمی را به بازیکنی از تیم لاریسا تحویل داده است.

به گزارش ایرنا، در چنین مواردی، جابه‌جایی پیراهن از طریق تدارکات تیم‌ها امری معمول و متداول بوده و با هماهنگی بازیکن انجام نمی‌شود.

بر این اساس، ادعای مطرح‌شده کذب است و در چارچوب فضاسازی آن رسانه معاند ارزیابی می‌شود.

اعضای تیم ملی فوتبال ایران برای انجام دو دیدار تدارکاتی برابر نیجریه و کاستاریکا دوم فروردین وارد ترکیه شدند. تیم ملی پس از سفر زمینی به وان، به آنتالیا سفر کرد. بازیکنان لژیونر نیز به صورت مستقیم در آنتالیا به تیم ملی اضافه شدند.

تیم ملی در روز‌های هفتم و یازدهم فروردین به ترتیب با تیم‌های ملی نیجریه و کاستاریکا دیدار خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار