بازار سرمایه، تنها پس از یک روز رشد امروز افت کرد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش ۴۰ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۸۰۶ هزار واحد رسید. جوان آنلاین: در آخرین روز کاری هفته شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۴۰ هزار و ۷۷۲ واحد کاهش یافت و به رقم سه میلیون و ۸۰۶ هزار و ۷۶۷ واحد رسید. بازار سرمایه روز گذشته ۲۴ هزار واحد رشد کرده بود اما شش روز از پنج روز کاری گذشته افت داشت.
به گزارش ایسنا، شاخص هموزن هم امروز ۳۲۵۰ واحد کاهش داشت و در عدد ۹۸۰ هزار و ۹۸۳ واحد ایستاد.
همچنین ۴۶۶ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
شاخص فرابورس هم امروز با کاهش ۱۲۶ واحد به ۲۹ هزار و ۱۲۹ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۱۴ هزار فقره و ارزش آن ۲۶۶ هزار میلیارد تومان بود.
بازار سرمایه از ۲۴ آبان روند افزایشی داشت و طی این مدت رکوردهای جدیدی را با ورود به کانالهای ۳.۳، ۳.۴، ۳.۵، ۳.۶، ۳.۷، ۳.۸، ۳.۹، ۴ و ۴.۱، ۴.۲، ۴.۳ و ۴.۴ میلیون واحد به ثبت رسانده بود. اما از ابتدای بهمن ماه تاکنون تحت تاثیر متغیرهای غیراقتصادی و بحرانهای منطقهای تا کانال ۳.۸ میلیون واحد عقبنشینی کرد.