کد خبر: 1338490
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
ثبت درخواست کالابرگ برای جاماندگان غیرکارمند الزامی شد یارانه کالابرگ به حساب کارمندان و بازنشستگانی که یارانه نقدی نمی‌گیرند خودکار واریز می‌شود.

جوان آنلاین: معاون وزیر رفاه اعلام کرد: حمایت معیشتی در قالب کالابرگ برای جاماندگان کارمند و بازنشسته به‌صورت خودکار و بدون نیاز به ثبت درخواست واریز خواهد شد. بر این اساس، کد ملی خانوار‌ها بررسی و اعتبار مربوطه به حساب آنها شارژ می‌شود.

به گزارش تسنیم، وی در ادامه توضیح داد: افرادی که کارمند یا بازنشسته نیستند و یارانه نقدی دریافت نمی‌کنند، باید برای دریافت حمایت معیشتی، درخواست خود را در سامانه‌ای که به زودی اعلام خواهد شد ثبت کنند. پس از ثبت درخواست و دریافت اطلاعات، مبلغ کالابرگ برای این افراد نیز در چهار نوبت ماه‌های آینده واریز خواهد شد.

معاون وزیر رفاه افزود: هر نوبت شارژ به گونه‌ای تقسیم می‌شود که فشار خرید کالا‌های اساسی در یک ماه بالا نرود. اعتبار هر نفر در هر نوبت یک میلیون تومان است و افراد می‌توانند از همان ماه، مطابق زمان اعلام شده، برای خرید کالا‌های اساسی از آن استفاده کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار